“Διατροφή – Ασκηση – Διέξοδος”

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου εντός του Ζαππείου Μεγάρου θα πραγματοποιηθεί επιστημονική εκδήλωση με θέμα “Διατροφή-Ασκηση-Διέξοδος”, από την επιστημονική επιτροπή προώθησης της Κρητικής διατροφής.

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της Ενωσης Διαιτολόγων Ελλάδος κ. Κανελλάκης Σπυρίδων, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρητών Επιστημόνων –Αγγειοχειρουργός κ. Φασουλάκης Μύρων, η Ασημένια Ολυμπιονίκης στο Αλμα εις ύψος κ. Μπακογιάνη Νίκη, η Ολυμπιονίκης κολύμβησης κ. Νιαγκουάρα Νέρυ, η Κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος κ. Μπουλούμπαση Μαργαρίτα και ο Πρόεδρος φοιτητικής ένωσης Κρητών Αττικής κ. Τζιράκης Παναγιώτης.

Θα τιμηθούν για την κοινωφελή τους δράση η Γ.Γραμματέας συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κ.Ζυγούρη Σταυρούλα-Oλυμπιονίκης πάλης καθώς και η Ιατρός κ.Μελιάδου Ελένη από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ και της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ενωσης Διαιτολόγων Ελλάδος, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, του Συνδέσμου Κρητών Επιστημόνων και της Φοιτητικής Ενωσης Κρητών Αττικής.

Υποστηρικτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης, η ΑΝΕΚ, ο Ομιλος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Γιαννούλη, το νερό Samaria και το Ι.Κτέο Βόλου –Κυκλαδων.