Δημήτρης Νέζης: “Έχω στερηθεί την ελευθερία να ζω τη ζωή μου με τον τρόπο που επιθυμώ και την ευλογία να εργάζομαι και να προσφέρω στο σύνολο μέσω της δουλειάς μου”

Δημήτρης Νέζης, τραγουδιστής, στιχουργός ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός απαντάει στις ερωτήσεις του polismagazino.gr

“Τα συναισθήματα “καταπίεσης” επηρεάζουν την ψυχολογική μου ισορροπία κάποιες φορές. Όμως έχω τη δυναμη, να τα μετατρέψω σε τρόπους που μπορεί να μου φανούν πιο επικοδομητικοί στην καθημερινότητά μου.”

Εγκλεισμός στο σπίτι. Πως διαχειρίζεστε το χρόνο σας; Ποια συναισθήματα, σας διακατέχουν; Νιώθω ευγνώμων ως προς τον εαυτό μου, που κατάφερε να βρει τρόπους ώστε να διαχειριστεί το κατά δύναμην στον εγκλεισμό. Κάνω πρόβες, γράφω περισσοτερα τραγούδια, εξελίσσω τις γνώσεις στην θεωρία πιάνου, και φυσικά δεν σταματάω να κάνω συζητήσεις και να βάζω πλάνο και στόχους για τα επόμενα καλλιτεχνικά μου βήματα μαζί με την ομάδα μου.
Δεν σας κρυβω βέβαια ότι τα συναισθήματα “καταπίεσης” επηρεάζουν την ψυχολογική μου ισορροπία κάποιες φορές. Όμως έχω την δυναμη, να το μετατρέψω σε τρόπους που μπορεί να μου φανούν πιο επικοδομητικοί στην καθημερινότητά μου.

Ακούμε συνεχώς για Βία. Ενδοοικογενειακή, εργασιακή, αθλητική, καλλιτεχνική… Εντυπωσιάζεστε από το συμβάν ή από τους πρωταγωνιστές; Υπάρχει βία στο χώρο της τέχνης; Εσείς έχετε υποστεί κάποια μορφή βίας; Δεν εντυπωσιάζομαι καθόλου με τα συμβάντα που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας αυτό τον καιρό. Είμαι στο χώρο του τραγουδιού 19 χρόνια και έχω δει, ακούσει αλλά και βιώσει πολλα.
Φυσικά και έχω δεχτεί κάποια μορφή βίας σεξουαλικου περιεχομένου αρκετές φορές, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Είμαστε οι επιλογές μας, για όλα υπάρχει λόγος αν αναρωτηθείτε ότι 10 χρόνια δισκογραφημένα, η δημοτικότητα μου ακόμη περιορίζεται. Ο νοών νοείτω.

Πιστεύετε στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου; Θα εμβολιαστείτε; Θαρρώ ότι χρειάζεται κάποιο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για ένα εμβόλιο να αποβεί αποτελεσματικό και ασφαλές.
Θα εμβολιαστω αν χρειαστεί, αλλά όχι ακόμα.

Έχετε στερηθεί κάτι από τον εγκλεισμό σας στο σπίτι και εαν ναι, πως το αντιμετωπίσατε; Το μοναδικό πράγμα που νιώθω να έχω στερηθεί είναι η “ελευθερια” μου στο να ζω την ζωή μου με τον τρόπο που επιθυμώ, και ζούσα έως τώρα, αλλά και την ευλογία να εργάζεσαι και να προσφέρεις στο σύνολο μέσω της δουλειάς σου.

Τηλεργασία και Αναστολή εργασιακών συμβάσεων. Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί την επόμενη ημέρα του απεγκλωβισμού μας στον εργασιακό χώρο; Δεν σου κρύβω ότι η επόμενη μέρα με φοβίζει λίγο. Λογικό ο κόσμος όταν “απεγκλωβιστει” Και επανέρθει στην κανονική του ζωή, να σημειωθεί έξαρση και υπερβολή! Και γι’αυτό πιστευω οτι πολλά από όσα ζούμε τον τελευταίο χρόνο δεν είναι ιδιαιτέρως ορθά τοποθετημένα & αποφασισμένα.
Παρόλα αυτα έχουν συμβεί και έτσι λοιπόν, ο κόσμος κουράστηκε και θέλει να “ζήσει”, kαι θα βρει τρόπους για να “ζήσει”. Ανθρώπινα… Ένστικτα!
Όπως ένας αγαπημένος συνεργάτης από την NKS promotion, μου είπε χαριτολογώντας, ακόμη και τα περιπτερα θα κάνουν Live!!!

Aκουστε και δείτε το νέο τράγουδι του Δημήτρη Νέζη “Όσα Λαχτάρησα”: https://youtu.be/EnKRRI4I6YQ