Δημήτρης Βέλλης: “Στο μέλλον θα ήθελα να βγάλω κι άλλα τραγούδια. Όνειρό μου είναι να συνεργαστώ με μεγάλους και αξιόλογους καλλιτέχνες”

“Το νέο μου τραγούδι με τίτλο “Όλα μηδενίζονται” κυκλοφορεί επίσημα από τη Real Music. Θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά για την στήριξη στο πρόσωπό μου. Είναι μια ερωτική μπαλάντα. Τους στίχους έχει υπογράψει ο Σωτήρης Ιωάννου και τη μουσική ο Στέλιος Κατσίβελος.”

Ποιά είναι η πρώτη σας Μουσική ανάμνηση; Σε πολύ μικρή ηλικία 6 χρόνων ξεκίνησα σιγά σιγά να τραγουδάω. Θυμάμαι το πρώτο τραγούδι που είχα πει ήταν του Σταμάτη Γονίδη αυτό το τραγούδι που είναι και ένα από τα αγαπημένα μου.

Ποιον καλλιτέχνη θαυμάζετε και με ποιον Μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Θαυμάζω την Πάολα καθώς πιστεύω ότι είναι μια ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα. Ελπίζω κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί της.
Επίσης μου αρέσουν πάρα πολύ ο Γιάννης Καψάλης, ο Σταμάτης Γονίδης και ο Ζαφείρης Μελάς.

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Η μουσική πορεία ξεκίνησε για εμένα από το μουσικό σχολείο Ιωαννίνων. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου που από την πρώτη στιγμή με στήριξαν και συνεχίζουν να το κάνουν. Έχω κάνει αρκετές συναυλίες με το σχολείο κι έχω βρεθεί επί σκηνής με την Ελένη Τσαλιγοπούλου. Αυτή η στιγμή θα μου μείνει αξέχαστη. Τα τελευταία 2.5 χρόνια σπουδάζω μουσική στο τμήμα μουσικής επιστήμης και τέχνης του πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη.
Απο το καλοκαίρι του 2020 μέχρι σήμερα έχω κυκλοφορήσει 4 singles.

Ποιά είναι η άποψή σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Πιστεύω πως τα talent show μπορούν να βοηθήσουν κάποιον καλλιτέχνη ως ένα σημείο. Αλλά αυτό είναι καθαρά άποψη δική μου καθώς δεν έχω συμμετάσχει σε κάποιο talent show μέχρι τώρα.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Θέλω να συνεργαστώ με πολλούς καλλιτέχνες γιατί ο καθένας έχει να δώσει κάτι ξεχωριστό. Όνειρό μου είναι να συνεργαστώ με το Σταμάτη Γονίδη που για μένα είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες εν ζωή.

Γιατί χρειάζεται η μουσική παιδεία; Είναι πολυτέλεια ή ανάγκη; Παλαιότερα σίγουρα η μουσική παιδεία ήταν πολυτέλεια. Για κάποιον στις μέρες μας όμως είναι ανάγκη. Δεν αρκεί απλά το πρακτικό κομμάτι. Πρέπει να ξέρεις και μερικά πράγματα από τη θεωρία. Αυτό το πακέτο πιστεύω σε ολοκληρώνει μουσικά.

Υπάρχουν Έλληνες αξιόλογοι μουσικοί, με μουσική κατάρτιση και γνώσεις; Στην Ελλάδα έχουμε πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες με γνώσεις και μεγάλη εμπειρία. Ο καθένας είναι ξεχωριστός.

Ποιο τραγούδι ξεχωρίζετε άλλου καλλιτέχνη που θα θέλατε να ερμηνεύσετε εσείς; Ένα τραγούδι που αγαπάω πάρα πολύ και θα ήθελα να ήταν δικό μου είναι το “δεν έχω πολλά” της Γλυκερίας.

Πείτε μας δύο λόγια για το νέο σας τραγούδι.
Το νέο μου τραγούδι με τίτλο “Όλα μηδενίζονται” κυκλοφορεί επίσημα από τη Real Music. Θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά για την στήριξη στο πρόσωπό μου. Είναι μια ερωτική μπαλάντα τους στίχους έχει υπογράψει ο Σωτήρης Ιωάννου και τη μουσική ο Στέλιος Κατσίβελος. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν ένα τόσο όμορφο τραγούδι.

Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Στο μέλλον θα ήθελα να βγάλω και άλλα τραγούδια νιώθω ευτυχισμένος που έχω καταφέρει να σπουδάζω αυτό που αγαπάω.
Όνειρο μου είναι να συνεργαστώ με μεγάλους και αξιόλογους καλλιτέχνες.

Κυκλοφορεί από την Real Music το νέο τραγούδι του ταλαντούχου ερμηνευτή Δημήτρη Βέλλη με γενικό τίτλο “Όλα μηδενίζονται”
Πρόκειται για μία λαϊκή μπαλάντα ερμηνευμένη μοναδικά από τον Δημήτρη Βέλλη σε στίχους Σωτήρη Ιωάννου και μουσική Στέλιου Κατσίβελου.

Ο Δημήτρης Βέλλης ένας ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς εγκαινιάζει την συνεργασία του με την Real Music με αυτό το υπέροχο μελωδικό τραγούδι κερδίζοντας μία θέση σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη τη χώρα.

Δημήτρης Βέλλης και “Όλα μηδενίζονται”
Καλή σας ακρόαση

ΟΛΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ :
https://www.youtube.com/watch?v=2X98WjEQ7lE