«Δεν χρειάζονται λεφτά»: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι των PARFE+

Με ένα μουσικό γκρουπ, που ήρθε για να μείνει, εγκαινιάζει τη συνεργασία της η DGM (Dream Greek Music), η οποία συνεχίζει να στηρίζει νέες και ελπιδοφόρες καλλιτεχνικές προσπάθειες.

Ο λόγος για τους PARFE+, ένα μουσικό γκρουπ, το οποίο αποτελείται από τους Γιάννη Μηλιάδη (φωνή, κιθάρα), Γιάννη Μπλάθρα (ντραμς) και Νίκο Ζορμπάνο (κιθάρα, μπουζούκι) και μάς συστήνεται μέσω του νέου του τραγουδιού, που έχει τίτλο «Δεν χρειάζονται λεφτά».

Πρόκειται για ένα τραγούδι φύσει αισιόδοξο, που μας υπενθυμίζει ότι μία αγκαλιά, ένα φιλί, ένα χαμόγελο μπορεί να μας χαρίσει την ευτυχία.

Λίγα λόγια για τους PARFE+

Η πρώτη ιδέα για το γκρουπ ξεκίνησε τον χειμώνα του 2013 από τον Γιάννη Μπλάθρα. Βέβαια, τη μορφή που έχει σήμερα το γκρουπ την πήρε αργότερα, το 2015, όταν προστέθηκε στην παρέα ο Νίκος.
Μια ακόμη αλλαγή, πέρα από την προσθήκη του Νίκου, ήταν η προσθήκη του προσήμου (+) στο όνομα του συγκροτήματος.
Το “plus” έχει να κάνει με όσους φίλους και γνωστούς είναι κοντά στο γκρουπ και το βοηθούν με κάθε τρόπο, δίνοντας έτσι ένα θετικό πρόσημο σε όλη την προσπάθεια.
Με λίγα λόγια το PARFE + θα πει ομαδικότητα, συνεργασία, φιλία.
Ο «νονός» του γκρουπ είναι και ο εμπνευστής της όλης ιδέας, ο Γιάννης Μπλάθρας. Το όνομα PARFE δόθηκε για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι το κάθε μέλος του γκρουπ «ήρθε» από διαφορετικά μουσικά μονοπάτια για να καταλήξουν και οι 3 μαζί σε κοινούς μουσικούς δρόμους.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζουν πολλά είδη μουσικής, τα οποία «παντρεύουν» στις live εμφανίσεις τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και η παρέα αυτή είναι μαζί σχεδόν 5 χρόνια, αυτή είναι η πρώτη φορά που και τα τρία μέλη της συμμετέχουν στην ερμηνεία.

INFO

«Δεν χρειάζονται λεφτά»:

Μουσική: Γιάννης Μπλάθρας

Στίχοι : Γιάννης Μηλιάδης & Γιάννης Μπλάθρας

Ερμηνεία : Νίκος Ζορμπάνος, Γιάννης Μηλιάδης, Γιάννης Μπλάθρας

Ενορχήστρωση, προγραμματισμός, πλήκτρα: Γιάννης Μπλάθρας

https://www.youtube.com/watch?v=KbU5LTYAlOM