Γιατί χάθηκε ο Νίκος Παπαδάκης;

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Παπαδάκης, ένας από τους ωραιότερους άντρες που έχει περάσει από το Ελληνικό modeling και την τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί. Έχει αναθεωρήσει πολλά απ΄ όσα συνέβαιναν στην ζωή του, έχει αποτραβηχτεί και έχει αφοσιωθεί σε άλλα πράγματα.

Ταξιδεύει, ασχολείται με τις αγιογραφίες του και πηγαίνει συχνά-πυκνά στο Άγιο όρος. Τώρα στα 48 του (γεννήθηκε 23 Μαρτίου 1971), ήρθε ο καιρός να ασχοληθεί με πράγματα που πραγματικά τον ευχαριστούν και τον «γεμίζουν».

Θυμάμαι σε μια παλιότερη συνέντευξη του είχε πει: “Όταν ζωγραφίζω, χάνομαι σε άλλη διάσταση, αποκόβομαι από την πραγματικότητα και τον χρόνο. Δεν ξέρω αν είναι πρωί ή βράδυ, αν κάνει κρύο ή ζέστη. Η αγιογραφία με μαγεύει. Επισκέπτομαι το Άγιο Όρος και μου κάνει πολύ καλό. Χαλαρώνω… Θέλω να δω όλο το Άγιο Όρος και για να το κάνεις πρέπει να πας πολλές φορές.”

Ο Νίκος Παπαδάκης μας συστήθηκε ως το σέξι μοντέλο που το 1994 κέρδισε την πρώτη θέση στο Manhunt, τον παγκόσμιο διαγωνισμό αντρικής ομορφιάς! Μετά άρχισαν ως συνήθως τα γνωστά κουτσομπολιά. Είναι gay ο Νίκος Παπαδάκης;

Καριέρα μεγάλη, πετυχημένη με φήμη και χρήματα. Μετάνιωσε που άφησε την καριέρα του στην Αμερική και γύρισε πίσω. Ήταν εντελώς απορροφημένος από την δουλειά του, τα ταξίδια του, την διατροφή και την γυμναστική του. Ανέκαθεν φρόντιζε τον εαυτό του, κι αυτό φαίνεται, αφού όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει πάντα σε καλή φυσική κατάσταση.

Από την περίοδο που βρέθηκε εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας, μαθαίνουμε πολύ σπάνια νέα του… Κάποιες- λίγες- συνεντεύξεις, κάποιες αναρτήσεις στο Instagram και αυτό είναι όλο.

Με την ζωγραφική και ιδιαίτερα με την αγιογραφία ασχολήθηκε μετά από την παρέα που έκανε με τον Βασίλη Φωτόπουλο. Ποτέ άλλοτε δεν του είχε περάσει απ’ το μυαλό να αφοσιωθεί στην ζωγραφική. “Στο δημοτικό και το γυμνάσιο δεν μπορούσα να τραβήξω ούτε μια ίσια γραμμή. Και, ξαφνικά, στα 17 μου, μου ήρθε η επιθυμία να ζωγραφίσω. Άρχισε να μου αρέσει και το καλλιέργησα”. Έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με την αγιογραφία και δάσκαλος του ήταν ο βραβευμένος με Oscar ζωγράφος και σκηνογράφος, Βασίλης Φωτόπουλος. Καινούργιο μπαράζ κουτσομπολιών για…

Η συνέχεια εδώ https://bit.ly/356mJ3n