Γεωργία Τσιάκου «Αναζητώντας το φωτεινό μονοπάτι»

Κυκλοφορεί το πρώτο παιδικό βιβλίο της Γεωργίας Τσιάκου με τίτλο «Αναζητώντας το φωτεινό μονοπάτι», από τις εκδόσεις Οσελότος σε εικονογράφηση Βιβής Μαρκάτου.

Το βιβλίο σε ταξιδεύει μέσα από τις περιπέτειες του μικρού Ύα, ενός κάστορα, σε έναν κόσμο ενσυναίσθησης και αυτοβελτίωσης που βοηθά μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τη δύναμη που έχουν μέσα τους αλλά και τα κρυμμένα κομμάτια του εαυτού τους. Επιπλέον, περιέχει παιδικά τραγούδια μουσικοκινητικής, (στίχοι Γεωργία Τσιάκου, μουσική: Eυγενίας Βοτανοπούλου) που μπορεί κανείς να ακούσει στο κανάλι Μουσικά Παραμύθια της συγγραφέως.

Περίληψη βιβλίου:

Έλα κι εσύ παρέα με τον Ύα σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης στο μονοπάτι των τεσσάρων εποχών στη φύση.

Ανακάλυψε μαζί του τι είναι εκείνο που έχει πραγματική αξία για να νιώθεις χαρούμενος και ευτυχισμένος!

Ένα ευχάριστο αλλά ταυτόχρονα διδακτικό ανάγνωσμα.

Bιογραφικό Συγγραφέα: Η Γεωργία Τσιάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Σπούδασε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της στο θέατρο, στη σχολή της Μαίρης Τράγκα-Βογιατζή, και στον χορό, στη σχολή της Ραλλούς Μάνου. Είναι διαπιστευμένη επιμορφώτρια στη Μουσικοκινητική Αγωγή από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Διορίστηκε ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στα Αρσάκεια Σχολεία, όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα. Το 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Μουσικοκινητική Έκφραση» για παιδιά, από τις εκδόσεις ΝΑΚΑΣ.

https://ocelotos.gr/product/αναζητώντας-το-φωτεινό-μονοπάτι/

Eπισκεφτείτε το κανάλι της συγγραφέως στο youtube! https://www.youtube.com/@Musikaparamithia