Βλασία Ρέτσου: “Προσδοκώ η πορεία μου μαζί με την καταπληκτική ομάδα να ξεδιπλώνει ιστορίες με χρώματα”

«Τα Χρώματα Ξεδιπλώνουν Ιστορίες» Ο τίτλος της έκθεσης εκφράζει απόλυτα αυτό που βγάζει η ομαδική εργασία υπό την καθοδήγηση της Gilda Frumkin.

Ποιά είναι τα συναισθήματά σας με βάση το θέμα της Έκθεσης «Τα Χρώματα Ξεδιπλώνουν Ιστορίες»; Ο τίτλος της έκθεσης εκφράζει απόλυτα αυτό που βγάζει η ομαδική εργασία υπό την καθοδήγηση της Gilda Frumkin. Οι εικαστικές ιστορίες της κάθε μιας έχουν συνοδεία την γενναιόδωρη προσωπικότητα της Gildas. Εκτός από τις πολύτιμες συμβουλές της, μας θυμίζει να αγαπάμε αυτό που φτιάχνουμε την ώρα που δημιουργούμε.

Γνωρίζετε την «Εικαστική Δημιουργία»; Έχετε συνεργαστεί ξανά με την Gilda Frumkin; Είναι η πρώτη μου έκθεση με την “Εικαστική Δημιουργία”.

Με ποιο χρώμα ταυτίζεστε ως καλλιτέχνης; Με όλα! Το αγαπημένο μου είναι το Cadmium Yellow (Pale Hue).

«Τα Χρώματα Ξεδιπλώνουν Ιστορίες»; Ποιο μήνυμα στέλνετε μέσα από τους πίνακές σας; Προσπαθώ να απεικονίσω ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Θέλω να αναδείξω αυτά που με συγκινούν και να τα αποτυπώσω σε μια μόνιμη μορφή, μέσω της ελαιογραφίας.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; Να ζωγραφίζω και να συνεχίσω να προβάλλω τα έργα μου. Προσδοκώ η πορεία μου μαζί με την καταπληκτική ομάδα να ξεδιπλώνει ιστορίες με χρώματα.

ΣΎΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ:

Είμαι ομογενείς που γεννήθηκε στην Νότιο Αφρική. Σπούδασα στις Σχολές Καλών Τεχνών του Rhodes University, στο Ανατολικό Cape και του University of the Witwatersrand στο Γιοχάνεσμπουργκ. Έχω κάνει και σπουδές πιάνου. Ήρθα στην Ελλάδα το 1996, όπου ήθελα πάντα να ζήσω, κοντά στην θάλασσα που με εμπνέει.

Χορηγός επικοινωνίας
polismagazino.gr