Αρσενίου – Σάλτη – Τσαγκρινού – Βέρος: Εικόνες από την εκρηκτική πρεμιέρα τους στο «Bodega»

Mε τεράστια επιτυχία, στέφθηκε, η πρεμιέρα του Σάκη Αρσενίου, της Χριστίνας Σάλτη, της Έλενας Τσαγκρινού, και του Γιώργου Βέρου, στο Bodega Live Experience, στο Περιστέρι.

Τόσο την περασμένη Παρασκευή, όσο και το Σάββατο, προκλήθηκε το αδιαχώρητο κόσμου, με το κέφι, να χτυπάει «κόκκινο».

Ένα άρτιο-μοναδικό πρόγραμμα διασκέδασης, που κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο, και να τον ξεσηκώσει, όπου μαζί με τους καλλιτέχνες του σχήματος, έγιναν μία μεγάλη παρέα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Η δυναμική έναρξη, γίνεται από τον ταλαντούχο, Γιάννη Λάφη, σε ένα μοναδικό show.

Ακολουθεί η εκρηκτική Ανχελίτα, όπου με το performance της, και  με το μπαλέτο της, ανεβάζει την θερμοκρασία.

Ο λαϊκός ερμηνευτής Γιώργος Βέρος, άρτι αφιχθείς από την Θεσσαλονίκη, κάνει την έκπληξη.

Η μοναδική Έλενα Τσαγκρινού, κλέβει την παράσταση, τόσο με το ρεπερτόριό της, όσο και με την σκηνική της παρουσία, on stage.

Η εντυπωσιακή Χριστίνα Σάλτη, ανεβάζει στη συνέχεια, ψηλά τον πήχη της διασκέδασης, ξεσηκώνοντας τον κόσμο!

Ο Σάκης Αρσενίου, που δεν θεωρείται τυχαία, ο νούμερο ένα διασκεδαστής της νέας γενιάς, έρχεται με μεγάλη φόρα, και εκτοξεύει, το γλέντι, με τον λουλουδοπόλεμο, να έχει την τιμητική του!

Έξι σπουδαίοι καλλιτέχνες, με μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό τους, που απαρτίζουν, το πιο φρέσκο, μοντέρνο, ανεβαστικό πρόγραμμα του «Βοdega».

Ο Σάκης Αρσενίου, η Χριστίνα Σάλτη, η Έλενα Τσαγκρινού, ο Γιώργος Βέρος, η Ανχελίτα, αλλά και ο Γιάννης Λάφης, απέδειξαν, πώς κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, θα κυριαρχούν στα βράδια μας, αλλά και στον νυχτερινό αθηναϊκό χάρτη.