Αλέξης Πρεβενάς : Kυκλοφόρησε το πρώτο του live με special guest το Γιώργο Τσαλίκη

Μετά τις 3 συνεχείς επιτυχίες του με την ‘’Σταυρούλα’’, την ‘’Μοντέρνα απ’την Αθήνα’’ και το ‘’Κόκκινο Φόρεμα’’ ο Αλέξης Πρεβενάς με τον παραγωγό του Μάριο Χαπέρη κυκλοφορούν και το πρώτο τους Live απο την GABI Music σε συνεργασία με την Digital Ray Records. Το Live περιλαμβάνει 4 τραγούδια  οι τρείς επιτυχίες του Αλέξη Πρεβενά και το κομμάτι “Δικηγόρος” της  Πωλίνας Χριστοδούλου και special guest συμμετοχή του αγαπημένου Γιώργου Τσαλίκη που μοιράζονται παρέα την επιτυχία της περσινής χρονιάς, το ‘’Κόκκινο φόρεμα’’.

Ενα Live σε παραγωγή Μάριου Χαπέρη και Γιώργου Λιάτη και σκηνοθεσία Τάκη Δαμάσχη το οποίο έδειξε  τα πρώτα λεπτά να αγκαλιάζεται από τον κόσμο.

Ο Αλέξης Πρεβενάς έχει καταφέρει όλες οι κυκλοφορίες του να μπούν στις τάσεις του Youtube , και με την αγάπη του κόσμου όπως δέχτηκε και το συγκεκριμένο live σύντομα θα καρφιτσωθεί στα Trends του Youtube.

Δείτε και ακούστε το Live στο πιο κάτω Link: https://www.youtube.com/watch?v=K5l3qmq_2kI&fbclid=IwAR0GVRVtFgiopIgTwTkTwRgL8mQ7nMcxcmJdndiPD-BmB2B9A6yGhVH2Bxk