Αλέξανδρος Κοψιάλης: Ο influencer

Έτσι που λέτε, μπήκε στην ζωή μας ένα νέο είδος ανθρώπου ή απλά ένα νέο είδος επαγγέλματος, που λέγεται influencer.  Είναι αυτός – ή αυτή – που έχει πάρα πολλούς followers στο Instagram, γι’ αυτό και τους λένε Instagramers.

Και τι κάνουν; Φωτογραφίζουν non stop τον εαυτό τους και τη ζωή τους και τα αναρτούν στον μαγικό τόπο του Instagram. Το Instagram είναι ένας τόπος που ζει ένα ειδικό είδος ανθρώπων.

Αυτά τα νεαρά κυρίως παιδιά που ζουν μόνο στο Instagram, δημοσιοποιώντας την ζωή τους και την καθημερινότητα τους – κάνοντας καραγκιοζιλίκια και μπουρδολογόντας απέκτησαν ακόλουθους οι οποίοι λέει επηρεάζονται από τις αναρτήσεις τους.

Ο Instagramer/ influencer Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι ένα απ’ αυτά τα παιδιά που με πάνω από ένα εκατομμύριο followers λύνει και δένει. Πληρώνεται αδρά από εταιρίες, τηλεοπτικές εκπομπές, τραγουδιστές της πίστας και celebrities για να τους προβάλει. Δίνει και δώρα. Το μεγαλύτερο δώρο που ανακοίνωσε είναι ένα διαμέρισμα ρετιρέ -επιπλωμένο με θέα την Ακρόπολη, αξίας 100.000 ευρώ. Και για να έχει μεγαλύτερη απήχηση, κάνει το διαγωνισμό με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο.

Όμως το θέμα όμως που προέκυψε είναι άλλο.

Το #Cancel_Kopsialis κατακλύζει το Instagram και το Twitter τις τελευταίες ημέρες, γιατί ο Κοψιάλης μπλέχτηκε στην υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη. “Ξέπλυνε” τον κολλητό του Δημήτρη Φιντιρίκο και…

Η συνέχεια εδώ https://bit.ly/3qTh3aQ