Έρχεται το “Θεατράλεον TV eDition” με τον Λεονάρντο Θίμο

“Το Κινηματοθέατρο ανανεωμένο στις οθόνες σας!!!”
Ελένη Αναγνωστοπούλου

Ιστορική διαδρομή:

Το “Θεατράλεον” ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου 2014 στο Ρέθυμνο Κρήτης από τον Λεονάρντο Θίμο σαν καλλιτεχνική θεατρική δραστηριότητα σε Live Shows. Το 2015, η ομάδα “Θεατράλεον Team” ξεκίνησε αυτοσχεδιαστικά βίντεο τύπου #Challenge στο YouTube και στα social media (MySpace, Facebook, Instagram) στο Ηράκλειο Κρήτης και σε όλη την περιφέρεια της Αττικής, υπό την Αιγίδα της Κινηματογραφικής λέσχης “Παύλου Παρασχάκη” και τα Challenges ολοκληρώθηκαν το 2019, στην 4η σεζόν βίντεο με την συμμετοχή αξιόλογων καλλιτεχνών, Δημήτρης Μητροπάνος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πέγκυ Ζήνα, Λάκης “με τα ρεβέρ” Παπαδόπουλος, Φίλιππος “VerPhil” Βεργίνης, Αυγερινός Σέρμπος, Γιώργος Βουρλιώτης, JBG Γιάννης Λιγνός, Άγγελος Νικήτας, Αντώνης Μεραμβελιωτάκης, Ηλιάννα “Liakos Si” Σηφογιαννάκη, Ραφαήλ και Νίκος Σκουτέλης, Βάγγος Θαλασσινός κ.ά.

Στις 10 Μαρτίου 2019, το “Θεατράλεον” με τον Λεονάρντο Θίμο, αποκτά την δική του θεατρική ραδιοφωνική εκπομπή μέσα στο Διαδυκτιακό ραδιόφωνο του Joy-Radio.gr δίπλα σε εκπομπές των: Νίκου Βουρλιώτη “Nivo, Goin’Through”, Γιάννη Κ.Ιωάννου, “Ωρίωνες” Βασίλη και Σάκη Αβραμίδη, Δημητρίου Γαϊτάνη, Σταύρου Μόρτη, Βάσως Κανιώτη, Νίκου Νικολάου, Αντώνη Νικολουδάκη, Λάμπρου Κωνσταντάρα, Νικολέττας Πολύζου κ.ά.
Η θεατρική ραδιοφωνική εκπομπή “Θεατράλεον” με τον Λεονάρντο Θίμο εκπέμπει ραδιοφωνικά κάθε Τρίτη στις 17:00 μ.μ. στο Joy-Radio.gr και φέτος συνεχίζεται για 2η σεζόν.

Από Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 έρχεται το ανανεωμένο “Θεατράλεον TV eDition” με τον Λεονάρντο Θίμο μέσω Διαδικτύου για να τα λέμε Θεατρικά και Κινηματογραφικά κάθε εβδομάδα.

Φωτογραφίες από το στήσιμο της νέας εκπομπής “Θεατράλεον TV eDition”

Συντελεστές:

Επιμέλεια-Παρουσίαση:
ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΘΙΜΟ

Κείμενα-Ιδέα:
ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Κάμερες / Διευθυντής Παραγωγής:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΟΥΛΟΣ

Χορηγοί Επικοινωνίας:
TheatroCinefil.gr
PolisFreePress

Νόμος 2121/1993 Πνευματική Ιδιοκτησία, Συγγενικά Δικαιώματα και Πολιτιστικά Θέματα (Εισηγητική έκθεση για το ν. 2121/1993). ΦΕΚ Α 25 1993 – Θέση σε ισχύ : 04.03.1993

Η εκπομπή τελεί υπό την Αιγίδα της ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ “ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΧΑΚΗ”.
copyright 2020-2021