Έργα της Γκιουζέλη Αναστασίας στην καρδιά της Μυκόνου με την ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ

Η «Επίμονη Τέχνη» με τη συλλογικότητα 28 σπουδαίων εικαστικών ανοίγει αυλαία στο φετινό καλοκαίρι εκεί που οι θερινές διακοπές ξεκινάνε παγκοσμίως, στο αξιοζήλευτο νησί των ανέμων την πανέμορφη Μύκονο με τίτλο
Θ-ΕΡΟΣ ΕΛΛΑΣ “Το καλοκαίρι ξεκινάει από την Ελλάδα”

TH-EROS HELLAS “Summer begins from Greece”

www.facebook.com/epimonitexni/

«Επίμονη Τέχνη»
Έμπνευση Επιμέλεια
Art project by Chris Barjoka www.facebook.com/chris.alevra

ΜΥΚΟΝΟΣ 17 – 21 Ιουνίου

Επίσημη ξενάγηση: Σάββατο 19 Ιουνίου στις 21.00

ΚΔΕΠΠΑΜ: Αίθουσα Καλογερά & Αιθουσα Ματογιάννι – Παναχράντου 2
Χώρα Μυκόνου
Μύκονος (Μόλις 200 μέτρα από τη Μικρή Βενετία της Μυκόνου)

Το polismagazino.gr παρουσιάζει τη συνέντευξη της Γκιουζέλη Αναστασίας

Ποια η χρωματική ποικιλία και η τεχνική με την οποία συμμετέχετε σε αυτή την έκθεση της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στη Μύκονο; Το έργο μου με την ονομασία “άδυτον” χαρακτηρίζεται από μια έντονη χρωματική παλέτα. Έχει στοιχεία ρεαλισμού σε μοντέρνο ύφος. Όπως πάντα έτσι και τώρα χρησιμοποίησα χρώματα λαδιού πάνω σε καμβά.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε κάποια γεγονότα – σταθμούς στην πορεία σας; Η πρώτη μου ατομική έκθεση σε ξενοδοχείο της περιοχής μου ήταν καθοριστική για την καλλιτεχνική μου πορεία.

Υπάρχει κάποια καθοριστική στιγμή που σας οδήγησε να γίνετε καλλιτέχνης; Από μικρή ηλικία με γέμιζε η τέχνη. Μεγαλώνοντας κατάλαβα πως είναι μια ελευθερία μέσα στην καθημερινότητά μου. Ένας τρόπος να μοιράζω “τον κόσμο μου”. Η ευχαρίστηση του να γεμίζεις έναν λευκό καμβά με χρώμα, χρόνο απο εσένα, χαμόγελα, μουσική και συναισθήματα.

Τι ειναι αυτό που σας εμπνέει περισσότερο και πόσο σας ενδιαφέρει η προβολή του έργου σας να επικοινωνήσει με το θεατή; Παίρνοντας μια βαθιά εισπνοή και κολυμπώντας σε απροσπέλαστα και βαθιά νερα, εκεί που νιώθεις πως τα απλά ειναι και ανεκτίμητα. Εκεί που καταλαβαίνεις πως το μόνο άτομο που είναι αρκετά δυνατό για να σε απελευθερώσει απο τα δεσμά σου είναι ο εαυτός σου.

Τι θα λέγατε στο κοινό που πρόκειται να σας επισκεφθεί; Να νοιώσουν τον πινακα, να δουν μέσα απο αυτόν, να απολαύσουν την κάθε λεπτομέρεια… Ελευθερώνοντας το μυαλό μας απελευθερώνονται τα συναισθήματά μας.

Χορηγός επικοινωνίας: polismagazino.gr