Χρύσα Μπαρζόκα: “Να στολίζουμε την κάθε ημέρα που ζούμε με ό,τι ομορφότερο διαθέτουμε και μπορούμε…”

Η Χρύσα Μπαρζόκα εικαστικός & art director της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, τοποθετείται στο polismagazino.gr.

Το εμβόλιο οσονούπω φτάνει στη χώρα μας. Θα εμβολιαστείτε; Ασφαλώς… εφόσον συμφωνεί ο προσωπικός μου γιατρός φυσικά. Όταν υπάρχουν λύσεις ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή μας, το να μην τις στηρίζουμε μπορεί να αποβεί ολέθριο για όλη την ανθρωπότητα.

Μουσεία, Θέατρα, μουσικές σκηνές, κινηματογράφοι, Gallery και τόσοι άλλοι πολιτιστικοί χώροι. Ποιο είναι το μέλλον τους; Να επιμένουν να ανθίζουν παρ’ όλες τις αντιξοότητες.

Τι κοινωνία ανθρώπων περιμένετε να αντιμετωπίσετε την επόμενη ημέρα του απεγκλωβισμού; Θέλω να πιστεύω σοφότερων…

Πως περνάτε το χρόνο σας στην απομόνωση και στην καραντίνα; Είναι μια καλή ευκαιρία για δημιουργική έκφραση η κάθε δυσκολία… αν αυτές δεν υπήρχαν ίσως να μην εξελισσόμασταν.

Περιγράψτε μας ένα γεγονός που θα σας μείνει αξέχαστο από τη χρονιά του 2020; Θα περιοριστώ στα ευχάριστα. Η έκθεση της Επίμονης Τέχνης στο Παρίσι η οποία έγινε προς τιμήν του Γάλλου προξένου Philippe Ray στην γκαλερί du colombieur και κατόπιν στο αρχαιολογικό μουσείο Θεσσαλονίκης.

Ένα μήνυμά σας για τους αναγνώστες του polismagazino.gr; Να στολίζουμε την κάθε μέρα που ζούμε με ό,τι ομορφότερο διαθέτουμε & μπορούμε…