ΦΑΙΗ ΡΟΥΜΠΙΝΗ: “Ηχογραφώ τα νέα μου τραγούδια και απολαμβάνω αυτές τις όμορφες καλλιτεχνικές στιγμές με τους μουσικούς μου”

“Έχω τη χαρά και την τιμή να ανήκω στην εταιρία παράγωγης Black label του παράγωγου και δημιουργού των τραγουδιών μου Αργύρη Αράπη, ο οποίος με καθοδηγεί και τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα για την καλλιτεχνική μου πορεία”

Ποια είναι η πρώτη σας μουσική ανάμνηση; Θυμάμαι τον εαυτό μου σε πολύ μικρή ηλικία να βλέπω σε βιντεοκλίπ στην τηλεόραση τον Πασχάλη Τερζή και να αισθάνομαι χαρούμενη!

Ποιον καλλιτέχνη θαυμάζετε και με ποιο μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Θαυμάζω πάρα πολύ το Νίκο Παπάζογλου, αυτός μου ήρθε στο μυαλό αν και δεν είναι εν ζωή. Η Γλυκερία επίσης είναι μια σπουδαία και αγαπημένη μου ερμηνεύτρια. Συνεργάζομαι με εξαιρετικούς μουσικούς με τους οποίους ζω μοναδικές στιγμές. Ζω το τώρα!

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Είμαι 7 χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία και έχει 1 χρόνο που εμφανίζομαι επί σκηνής δηλαδή τη χρονική περίοδο (Φεβ 2019 έως Φεβ 2020).
Έχω τη χαρά και την τιμή να ανήκω στην εταιρία παράγωγης Black label του παράγωγου και δημιουργού των τραγουδιών μου Αργύρη Αράπη ο οποίος με καθοδηγεί και τον οποίο εμπιστεύομαι απολυτά για την καλλιτεχνική μου πορεία. Είναι μεγάλος μέντορας για έμενα καθώς με βελτίωσε ως προσωπικότητα άλλα και με βοήθησε να βρω την καλλιτεχνική μου ταυτότητα και όλο αυτό έχει θετικό πρόσημο.

Ποια είναι η άποψή σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται να παλεύει και να προσπαθεί να δείξει το ταλέντο του όταν του δίνεται η ευκαιρία να το κάνει. Βέβαια θα ήθελα να πω ότι όσον αφορά τα μουσικά talent show βασική προϋπόθεση είναι η σωστή διαλογή ταλέντων από έμπειρους και καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου που να λένε αλήθειες ώστε να μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά αυτά τα παιδιά.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τη Γλυκερία.

Γιατί χρειάζεται η μουσική παιδεία; Είναι πολυτέλεια ή ανάγκη; Η μουσική παιδεία πιστεύω ότι είναι προαιρετική και άπλα βοηθητική.
Σημαντικό και αναγκαίο είναι να έχεις ταλέντο και να μελετάς καθημερινά!
Βέβαια αν κάποιος νιώθει την ανάγκη να εμπλουτίσει τις γνώσεις του μόνο κάλο θα του κάνει.

Υπάρχουν  Έλληνες αξιόλογοι μουσικοί, με μουσική κατάρτιση και γνώσεις; Απορώ με την ερώτηση που μου κάνετε! Για να είναι κάποιος αξιόλογος μουσικός και δεξιοτέχνης πρέπει να έχει οπωσδήποτε μουσική κατάρτιση;
Σαφέστατα και έχουμε εκπληκτικούς μουσικούς στη χώρα μας και με μουσική κατάρτιση και χωρίς.
Και οι δυο κατηγορίες μουσικών την ίδια ακουστική απόλαυση θα σου προσφέρουν. Δεν θα κοιτάξεις αν έχουν και πτυχίο!
Ψυχή που να μεταφράζεται με νότες θα ψάξεις να βρεις.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αξιόλογοι μουσικοί, ερμηνευτές αλλά και ηθοποιοί ήταν αυτοδίδαχτοι!

Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Αυτό το διάστημα μπαίνω στο στούντιο διότι ηχογραφώ τα νέα μου τραγούδια και απολαμβάνω αυτές τις όμορφες καλλιτεχνικές στιγμές με τους μουσικούς μου!
Σχέδια δεν κάνω, όπως έρθουν τα πράγματα!
Πρόσφατα, πριν ένα μήνα περίπου κυκλοφόρησα το τραγούδι με τίτλο ”ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΣ” και τώρα παρουσιάζω ένα ακόμη ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο ”ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ”