Φέτος τις γιορτές σας φέρνουμε το πιο γιορτινό και νόστιμο τραπέζι… στο σπίτι σας!

ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕΦ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΕΥΡΑ

Οι φετινές γιορτές σχεδόν έφτασαν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τις περάσουμε σπίτι! Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα για λαμπερές εξόδους και μεγάλα πάρτι, όμως το οικογενειακό ρεβεγιόν στο σπίτι μπορεί να γίνει εξίσου εντυπωσιακό! Επειδή λοιπόν έχουμε περάσει ήδη δύο καραντίνες μαγειρεύοντας και δοκιμάζοντας νέες συνταγές, προτείνουμε τις φετινές γιορτές να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και να σας… «κάνετε» το τραπέζι! Πώς;

Εσείς στρώστε το εορταστικό τραπέζι και αφήστε τα υπόλοιπα στο IAM Gourmet Catering!

Η ομάδα του IAM Gourmet Catering και ο σεφ Γιώργος Αλευράς έχουν δημιουργήσει για εσάς προτάσεις για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, με 2 διαφορετικά μενού, πολλές επιπλέον επιλογές για να εμπλουτίσετε το μπουφέ σας αλλά φυσικά και τη δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας μενού βάσει των προτιμήσεων σας. Τα πιάτα στο μενού των Χριστουγέννων είναι πολλά, όμως η ομάδα της IAM Gourmet είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε το δικό σας μενού, ακριβώς όπως το επιθυμείτε. Στη συνέχεια θα ετοιμάσει το δείπνο σας και θα το φέρει σπίτι σας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας! Έτσι μπορεί να έρθει η πολυτέλεια του εστιατορίου στο σπίτι και να έχουμε το τέλειο ρεβεγιόν Χριστουγέννων!

Το IAM Gourmet Catering θα ικανοποιήσει με τις υπηρεσίες του και τους πιο απαιτητικούς, αφού έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της γαστρονομίας και αναλαμβάνει εδώ και χρόνια με επιτυχία πολλών ειδών events, όπως catering γάμου, βάπτισης, πάρτι, ιδιωτικής αλλά και επαγγελματικής εκδήλωσης. Σε συνεργασία με μια ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών στον χώρο της γαστρονομίας και της οργάνωσης εκδηλώσεων, το IAM Gourmet Catering δημιουργεί για εσάς και τους αγαπημένους σας υπέροχα πιάτα, έχοντας για εφόδια τις εξαιρετικές πρώτες ύλες και τις δημιουργικές τεχνικές.

Για όποια εκδήλωση κι αν έχετε, επισκεφθείτε το site της IAM GOURMET Catering Services και εμπιστευθείτε τα χέρια των ειδικών!