Υπέρλαμπρα outfits και φορέματα στη νέα Spring/Summer Collection του οίκου Karaververis

H σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη γεμάτη δημιουργικότητα, φρέσκες ιδέες και μοναδικές προτάσεις για κάθε γυναίκα που αγαπά τη κομψότητα, ετοιμάζει μια εβδομάδα γεμάτη μόδα, shows, χρώματα, εντυπωσιακά σύνολα, εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις.

Από τις 7 έως τις 14 Απριλίου, η νέα συλλογή “Elysian” μας ταξιδεύει για μία ακόμα σεζόν στον δικό της κόσμο, των ζωηρών μοτίβων, των έντονων χρωμάτων, και των χαρακτηριστικών της prints, παρουσιάζοντας τη νέα της Collection SS 2022. Έντονα χρώματα και prints σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας εποχής, που θέλουμε να είναι γεμάτη με αισιοδοξία, έρωτα και πάθος. 

Κάθε δημιουργία διηγείται τη δική της ιστορία. Δημιουργίες που αγκαλιάζουν το σώμα, αναδεικνύουν τον δυναμισμό και την θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας, που πιστεύει ότι το στυλ είναι συστατικό της προσωπικότητάς της.

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού στο 210 3633101 και παρακολουθείστε τα prive shows που αναγράφονται στο πρόγραμμα, στο atelier της σχεδιάστριας Όλγα Καραβερβέρη, Τσακάλωφ 28, Κολωνάκι (ισόγειο).