Το TRAVEL GUIDE μας ταξιδεύει από τον ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!

Αυτό το Σάββατο ένα ταξίδι με διπλό προορισμό έρχεται σε ένα χορταστικό επεισόδιο στο TRAVEL GUIDE. Ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ταξιδεύει στην εξωτική Δομινικανή Δημοκρατία και στην «πρωτεύουσα» του κόσμου τη μοναδική Νέα Υόρκη!

Το ταξίδι ξεκινά από το Νο1 τουριστικό θέρετρο της Δομινικανής Δημοκρατίας (Άγιος Δομίνικος) με την πιο διάσημη και κατάλευκη ακτογραμμή της Καραϊβικής, τη δημοφιλή Punta Cana. Στο νησάκι Saona καταγράφουμε καρτποσταλικές στιγμές με εικόνες που θυμίζουν στην κυριολεξία επίγειο παράδεισο.

Επόμενος προορισμός η πρωτεύουσα της χώρας η πόλη του Αγίου Δομίνικου που ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική της αποικιοκρατικής περιόδου. Εδώ, επισκεπτόμαστε το μαυσωλείο του μεγάλου εξερευνητή Χριστόφορου Κολόμβου κι εδώ δοκιμάζουμε δομινικάνικα πούρα από τα καλύτερα του κόσμου!

Το ταξίδι συνεχίζεται στη μία και μοναδική Νέα Υόρκη! Το καταπράσινο Central Park, το μνημειώδες Ground Zero, το εμβληματικό Empire State Building, το πολυκατάστημα θρύλος Macy’s, η ολοζώντανη Time Square, το άγαλμα της ελευθερίας αλλιώς, η ελληνική συνοικία της Astoria, το σπίτι της Carrie Bradshaw από το Sex and the city και η άκρως ανερχόμενη συνοικία Meat Packing District έρχονται στις οθόνες σας.

Ελάτε κι εσείς και συντονιστείτε αυτό το Σάββατο 10 Απριλίου στις 19:30 στο Action24.

Και την Κυριακή 11 Απριλίου στις 19:30 ταξίδι στο Μεξικό.

TRAVEL GUIDE το ταξίδι, όπως θα ήθελες να είναι!

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 19:30 στο ACTION 24

Πανελλαδικά μέσω Cosmote TV & Nova & Web TV & SmarTV http://www.action24.gr|
|Και σε αναμετάδοση από 15 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα|