Το Shook ήρθε για να σε… ξεκουνήσει!

Έχεις βαρεθεί να είσαι παθητικός ακροατής του ραδιοφώνου; Θέλεις να αποκτήσεις το δικό σου βήμα ελεύθερης έκφρασης και να γίνεις ο επόμενος ήρωας της πόλης;

Ο SHOOK, ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης στους 104.4 δεν είναι απλώς ένας ακόμη ραδιοφωνικός σταθμός, είναι μια πολυκαναλική πλατφόρμα επικοινωνίας των νέων που θέλουν να εκφράζονται χωρίς όρια!

Η καρδιά μας “χτυπά” στο κέντρο της πόλης (Μητροπόλεως 49 & Καρόλου Ντηλ γωνία), σ’ ένα studio με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπου σε περιμένουμε να αφηγηθείς τη δική σου ιστορία on camera και να γίνεις ο επόμενος shooker. Μέσα από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες επικοινωνίας, Instagram, Facebook και Tiktok και το κανάλι μας στο YouTube παίζουμε το σήμερα και δημιουργούμε το αύριο, ανταμείβοντας αυτούς που τολμούν, και ακολουθούμε όλους όσοι θέλουν να κάνουν τη διαφορά.

Ζούμε στην πόλη, δημιουργούμε στην πόλη και σε καλούμε, αν σ’ αυτές τις γραμμές “διάβασες” τον εαυτό σου, να συντονιστείς στους 104.4 ή μέσω του διαδικτύου στο www.shook.gr, και να έρθεις στον σταθμό μας για να δημιουργήσεις το δικό σου βίντεο ή απλώς να πεις ένα γεια!

Δεν έχουμε stars. Έχουμε #ήρωες.

website: https://shook.gr/ 

Instagram: https://www.instagram.com/shook_radio/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@shook_radio

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCkBuf2xMLNibMCG52OQHDMw 

Facebook: https://www.facebook.com/shookradio