Το concept store Graffito συνεχίζει τη λειτουργία του αποκλειστικά για επαγγελματίες!

Το Graffito το πρώτο concept store της Αθήνας που έφερε τη φιλοσοφία του εξωτερικού, στον χώρο του shopping, στην πόλη μας, έχει ανοίξει τις πόρτες του αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση επαγγελματιών!

Κοσμοπολίτικο, μποέμ και εξωτικό ταυτόχρονα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις των ξεχωριστών αγορών. Στη Σόλωνος 34, στο Κολωνάκι συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται αρμονικά αντικείμενα από την προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη που αποπνέουν χαρακτήρα και στυλ, τέχνη και μόδα, interior design και καλό φαγητό. Σε αυτά τα 450 τ.μ πραγματοποιείται ένα ταξίδι σε ονειρικούς προορισμούς, δημιουργώντας την απόλυτη shopping εμπειρία.

Δυστυχώς λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, το Graffito δεν μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα όσους αγαπούν το ιδιαίτερο shopping με προσωπική ματιά. Συνεχίζει όμως, να εξυπηρετεί ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω του e-shop.Το φυσικό κατάστημα του Graffito λειτουργεί, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, αποκλειστικά για επαγγελματίες που θέλουν να προμηθευτούν ξεχωριστά προϊόντα. Σε αυτό το μοναδικό κατάστημα, ακόμα και ο πιο απαιτητικός επαγγελματίας μπορεί να βρει ό,τι ακριβώς επιθυμεί και ακόμα περισσότερα.

Από αξεσουάρ μέχρι είδη σπιτιού, κομψά και άνετα έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα και δώρα, ακόμη και είδη για κατοικίδια όλα αντικατοπτρίζουν στη φιλοσοφία τους μία urban αισθητική που προσαρμόζεται ιδανικά με τη σύγχρονη αστική ζωή και όλα αυτά σε προσιτές τιμές. Το Graffito δεν είναι απλώς άλλο ένα κατάστημα αλλά η έμπρακτη εφαρμογή μίας ολόκληρης φιλοσοφίας γύρω από το shopping και συνολικά τον τρόπο ζωής.

Για να κλείσετε ραντεβού ή να ενημερωθείτε για τα ωράρια λειτουργίας του καταστήματος καλέστε στο τηλέφωνο 210 3608936 ή στείλτε μήνυμα στις επίσημες σελίδες του Graffito σε Facebook και Instagram.

Facebook: https://www.facebook.com/graffito.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/graffitoathens/

Και για εσάς που δεν μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο site του Graffito, καθώς και να κάνετε online αγορές από το e-shop του.
Site: www.graffito.gr
E-shop: https://eshop.graffito.gr/