Το Amphettamine συγκεντρώνει τους κόσμους του post grunge, του gothic και του industrial στο νέο άλμπουμ “De: Compondo”

Το ντεμπούτο άλμπουμ των Amphettamine “De: Compondo” αναμειγνύει επιρροές από το Grunge και το Gothic σύμπαν, δημιουργώντας κάτι πρωτότυπο και καινοτόμο στην εναλλακτική μουσική. Δεκατρία κομμάτια αποτελούν τον δίσκο, το πρώτο από τα οποία είναι μια εισαγωγή.

Όλοι οι στίχοι ασχολούνται με προσωπικά θέματα της Amandha Ribaski (ιδρυτή των Amphettamine), ακολουθώντας ένα σκοτεινό και καθημερινό θέμα, επιδιώκοντας να είναι όσο πιο αληθινοί και ειλικρινείς γίνεται, με το instrumental να ακολουθεί τις αποχρώσεις.

Στο άλμπουμ συμμετείχαν μερικοί προσκεκλημένοι μουσικοί και η παραγωγή έγινε στο στούντιο «Funds House» στην Curitiba-PR, που κυκλοφορεί από την Electric Funeral Records.

About Amphettamine Το Amphettamine είναι ένα σόλο έργο, που εξιδανικεύτηκε και ιδρύθηκε στις αρχές του 2020 από την Amandha Ribaski (τραγουδοποιός και τραγουδίστρια). Στη λυρική πλευρά, πρόκειται για θέματα σκοτεινά, αληθινά και καθημερινά, εμπνευσμένα από προσωπικές καταστάσεις. Οι μελωδίες ακολουθούν τις αποχρώσεις, αναζητώντας την πρωτοτυπία τους και περιέχουν post grunge, gothic και industrial επιρροές.

Στο έργο συμμετέχουν επίσης καλεσμένοι μουσικοί: Roberto Hendrigo (Remedy Tones, Marven James, πρώην Semblant), Malcom Gouvêa (Independente) και Jefferson Verdani (Cülpado, Jailor, Axecuter και Sadtheory), οι οποίοι συμμετείχαν σε ορισμένα τραγούδια, ως συνθέτες ή ερμηνευτές.