Το Σωματείο «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στην 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Στην μεγαλύτερη Γιορτή των λουλουδιών, στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά το Σωματείο «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», καλωσορίζοντας την Άνοιξη και χαρίζοντας ελπίδα!

Η 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ανοίγει τις πύλες της στο Άλσος Κηφισιάς την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 και θα διαρκέσει έως τις 14 Μαΐου 2023.

Στελέχη και εθελοντές του Συλλόγου μας θα βρίσκονται στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, προκειμένου να ενημερώνουν για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και να εγγράφουν νέους εθελοντές δότες.

Το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» από το 2018 συμμετέχει κάθε χρόνο στην ανοιξιάτικη αυτή διοργάνωση που αποτελεί έναν κορυφαίο θεσμό, αλλά και έναν σπουδαίο σύμμαχο στον αγώνα για την ενημέρωση και αύξηση του αριθμού εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ
ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ
Ογκολογική Μονάδα Παίδων
«Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»
Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»
Λεβαδείας 8, 11527 Αθήνα
Τηλ: 210.7775615-6, Fax: 210.7485030
www.oramaelpidas.gr

Μέσα από την Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, έχουν εγγραφεί 1.500 εθελοντές δότες, εκ των οποίων οι 4 έχουν βρεθεί συμβατοί χαρίζοντας ελπίδα για ζωή στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να υποβληθούν σε μεταμόσχευση.

Με ανοιξιάτικη διάθεση, υπέροχα χρώματα, μυρωδιές και εκπλήξεις σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο του Συλλόγου μας, στην 69η Έκθεση Ανθοκομική Έκθεση να χαρίσουμε ελπίδα και να στείλουμε το πιο αισιόδοξο και δυνατό μήνυμα νίκης της ζωής!