Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Stage Live Downtown

Πάμε STAGE LIVE DOWN TOWN;  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Βασιλέως Ηρακλείου 43.

Λοιπόν, Θεσσαλονίκη πάμε πάλι να νιώσουμε όλοι μαζί;

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στη Θεσσαλονίκη με τη μπάντα της, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα – γιατί κάποια πράγματα μένουν σταθερά και αγαπημένα- για κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 26 Φεβρουαρίου.

Και η αλήθεια είναι ότι πάντα είναι δύσκολο να βάλεις στο χαρτί ένα πρόγραμμα της Ελεωνόρας γιατί είναι αυτό που κάθε φορά νιώθει. Και ως γνωστόν τα αισθήματα δεν χωράνε σε λέξεις. Ξέρεις όμως ότι η Ελεωνόρα στην σκηνή είναι πάντα πηγαία και αυθεντική, είναι ένα σώμα και μια φωνή που φλέγεται, είναι πάντα παρούσα και ειλικρινής.

Σε όλα αυτά προσθέτουμε και την σωρευμένη επιθυμία για live επικοινωνία και με έναν τρόπο φτιάχνουμε το περίγραμμα αυτού που πρόκειται να συμβεί επί σκηνής στο Stage Live Downtown στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Τα υπόλοιπα συμπληρώνονται απ’ όσους βρίσκονται κάτω από την σκηνή. Εσάς που σας περιμένουμε για να γίνει κάθε βράδυ ένα και μοναδικό για όλους. Δεν πάμε για να θυμηθούμε ή να ξαναζήσουμε, δεν πάμε για καμία κανονικότητα, πάμε για να ζήσουμε κάτι σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά.

Μαζί της οι μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης – τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος – μπάσο, Νίκος Μέρμηγκας –  λαούτο, μπουζούκι, λαύτα, Φώτης Δεληνικόλας  – κιθάρες, Στέλιος Φραγκούς – πλήκτρα & πιάνο.

Ηχοληψία: Μπράϊαν Coon, Ανδρέας Κουταλάς

Ενδυματολόγος Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Χάρης Σταματόπουλος

Ενδυματολόγος μουσικών: Ειρήνη Ευριπίδου

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Stage Live Downtown

STAGE LIVE DOWNTOWN

Βασιλέως Ηρακλείου 43

Τηλ. Κρατήσεων: 2310 231555

Ώρα έναρξης:

Σαββατο : 22.00

Κυριακή  : 20.00