Το Παγκόσμιο Συνέδριο 2023 της Alliott Global Alliance θα διεξαχθεί στην Ελλάδα

Η Kleopas Alliott Business Consultants θα φιλοξενήσει στην Αθήνα τα μέλη της Alliott Global Alliance (AGA) για το Παγκόσμιο Συνέδριο 2023

Η Kleopas Alliott, ως επίσημο μέλος της διεθνούς συμμαχίας Alliott Global Alliance, θα υποδεχτεί στην Αθήνα στις 23-27 Οκτωβρίου το Παγκόσμιο Συνέδριο της Alliott Global Alliance (AGA), μιας από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες παγκόσμιες διεπιστημονικές συμμαχίες, με 215 δικηγορικά και λογιστικά γραφεία-μέλη από 95 χώρες. Το πενθήμερο συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Grand Hyatt και αναμένεται να ξεπεράσει όλα τα προηγούμενα σε προσέλευση.

Το προηγούμενο συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών, αφού προσέλκυσε πάνω από 140 αντιπροσώπους από 44 χώρες. Φέτος, το παγκόσμιο συνέδριο επιστρέφει στην Αθήνα, ύστερα από μια δεκαπενταετία, αφού το τελευταίο διεξήχθη στην χώρα μας το 2008. Άνθρωποι που εργάζονται σε λογιστικά, νομικά και συμβουλευτικά γραφεία, τα οποία συνεργάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο “Together As One” και είναι μέλη της βραβευμένης παγκόσμιας συμμαχίας Alliott Global Alliance θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ελλάδας για να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Η Ελλάδα αποτελεί έναν ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό για επισκέπτες από όλο τον κόσμο και είναι μια ιδανική επιλογή για συνεδριακό τουρισμό. Το Grand Hyatt μάλιστα επιλέχτηκε επειδή βρίσκεται ανάμεσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης αλλά και την κοσμοπολίτικη Αθηναϊκή Ριβιέρα, ώστε οι καλεσμένοι να μπορέσουν να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία της ελληνικής κουλτούρας. Επίσης, η Ελλάδα θεωρείται μια ασφαλής χώρα, με πλούσια ιστορία και εκπληκτικές καιρικές συνθήκες. Όλα αυτά συντέλεσαν στο να επιλεγεί ομόφωνα από την εκτελεστική ομάδα της συμμαχίας η Αθήνα ως ο επόμενος προορισμός του συνεδρίου και όλοι ανυπομονούν να επισκεφτούν την όμορφη χώρα μας αλλά και να συναντήσουν ξανά τους συνεργάτες τους από όλο τον κόσμο.

Το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο αλλά είναι γνωστό ότι θα περιλαμβάνει συνεδρίες, net working και πολλές κοινωνικές δραστηριότητες που θα βοηθήσουν τα μέλη να προάγουν τις γνώσεις αλλά και τις διασυνδέσεις τους. Εκπρόσωποι εταιρειών-μελών θα κληθούν να παρουσιάσουν και να μοιραστούν με τους συναδέλφους τους τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες που προσφέρουν στους πελάτες τους σε όλο τον κόσμο ενώ η εκτελεστική ομάδα της Alliott Global Alliance θα μοιραστεί πληροφορίες για το όραμα και τη στρατηγική της συμμαχίας. Εκτός φυσικά από τις ενδιαφέρουσες θεματικές του συνεδρίου θα υπάρχουν μοναδικές ευκαιρίες για να γνωρίσουν οι σύνεδροι τον πολιτισμό και την ιστορία της Αθήνας.

Σχετικά με τη Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ: Η Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ ιδρύθηκε το 1991 στην Αθήνα. Από τότε η εταιρία έχει αναπτυχθεί με την προσθήκη προσωπικού απόλυτης εξειδίκευσης, και συνεχίζει να παρέχει εξαιρετικά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με προσωπική επαφή, όπως γινόταν από την αρχή της δραστηριότητας της. Οι εξειδικευμένες ομάδες λογιστών & φοροτεχνικών προσφέρουν υπηρεσίες σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές.  Η εταιρία σήμερα απασχολεί 40 περίπου στελέχη εκ των οποίων τουλάχιστον 25 κατέχουν άδεια λογιστή-φοροτεχνικού “Α” Τάξεως. Η εταιρία παρέχει τις υπηρεσίες της και υποστηρίζει επιχειρηματικές προσπάθειές σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω της Βρετανικής Alliott Global Alliance στην οποία είναι μέλος από το 1991.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.alliott.gr

Σχετικά με την Alliott Global Alliance: Η Alliott Global Alliance ιδρύθηκε το 1979 και μετρά πάνω από 215 εταιρείες-μέλη σε περισσότερες από 95 χώρες. Είναι μία βραβευμένη παγκόσμια συμμαχία ανεξάρτητων λογιστικών, νομικών και συμβουλευτικών γραφείων, τα οποία συνεργάζονται όλα μαζί σε παγκόσμιο επίπεδο “Together As One”. Κάθε ένα από τα μέλη μας έχει έναν κοινό στόχο: να αποκτήσει και να μοιραστεί γνώσεις, πόρους και ευκαιρίες κάνοντας τον κόσμο πιο μικρό και τις επιχειρήσεις πιο ισχυρές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.alliottglobal.com.