Το νέο βιβλίο του Γρηγόρη Βασιλειάδη είναι εδώ!

Για μια ζωή με νόημα”

Η ανάμνηση των γεγονότων που πέρασαν, δεν είναι απαραίτητα η ανάμνηση των γεγονότων όπως ήταν…” (Marcel Proust)

Η αναζήτηση της Αλήθειας και ενός βαθύτερου νοήματος στη ζωή αποτελεί μία διαδικασία που έχει απασχολήσει στο παρελθόν αναρίθμητους ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν ανήκουν απαραίτητα στο χώρο της υψηλής διανόησης. Έτσι το μεγάλο ερώτημα του “Γιατί;” αποτελεί ένα πέπλο το οποίο, όσο περνούν τα χρόνια της ζωής μας, τείνει να καλύπτει τις υπόλοιπες όψεις του βίου μας.

Ο ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας των best seller έργων, “Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι” και “Εξομολογήσεις ενός Ψυχοθεραπευτή”, Γρηγόρης Βασιλειάδης, επιστρέφει με το νέο συναρπαστικό του βιβλίο! Στις σελίδες του “Για μια ζωή με νόημα” ανακαλύπτουμε προσωπικά συµβάντα, ψυχικές επιγνώσεις, αξέχαστες αναµνήσεις κι εσωτερικά βιώµατα του συγγραφέα. που έµειναν ανεξίτηλα στον εσωτερικό κόσμο του έμπειρου ψυχολόγου και ψυχοθεραπευτή. Το σύνολο των εμπειριών αυτών μας προσφέρει απαντήσεις σε φλέγοντα και επίμονα ερωτήματα που συν τω χρόνω μας απασχολούν ολοένα και εντονότερα.

Ο συγγραφέας

Ο Γρηγόρης Βασιλειάδης είναι σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών. Ασκεί το επάγγελµα του κλινικού ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή στον ιδιωτικό τοµέα για 27 συνεχή χρόνια. Τα επιστηµονικά κι ερευνητικά του ενδιαφέροντα στον χώρο της ψυχοθεραπείας εντοπίζονται στις εφαρµογές της ψυχολογίας του βάθους στη θεραπευτική πρακτική, τη σχέση θρησκείας – ψυχοθεραπείας, και στους τρόπους µε τους οποίους συνδέεται η ηθική δεοντολογία των ψυχολόγων µε την αποτελεσµατικότητα της ψυχοθεραπευτικής πρακτικής. Είναι ο συγγραφέας των best seller αυτογνωστικών βιβλίων “Εξοµολογήσεις ενός Ψυχοθεραπευτή” (εκδ. iWrite, Νοέµβριος 2019), “Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι: Από τον φόβο της σκιάς, στο φως της επίγνωσης” (εκδ. iWrite, Οκτώβριος 2014) και του “Πόσο αντέχεις την αλήθεια; Θεραπευτικές επιγνώσεις για την ψυχή και τις σχέσεις”, (εκδ. ΕΝ ΠΛΩ, Οκτώβριος 2016).