Το μουσικό συγκρότημα ΘΕΡΟΣ στο Μουσικό Κουτί

Τετάρτη 15 και 29 Ιανουαρίου
Τετάρτη 12 και 26 Φεβρουαρίου

Το μουσικό συγκρότημα ΘΕΡΟΣ βρίσκει την κατάλληλη εποχή και μας παρουσιάζει τις μουσικές του αναζητήσεις μες την καρδιά του χειμώνα, Τετάρτη 15 και 29 Ιανουαρίου και 12 και 26 Φεβρουαρίου, στο ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ στο Γκάζι.

Το ΘΕΡΟΣ αποτελούν οι Αριστείδης Χατζησταύρου στις κιθάρες και στη φωνή, Γιάννης Οικονόμου στη φωνή και στα κρουστά, Ουρανία Λιαρμακοπούλου στο τσέλο, στο φλάουτο και στη φωνή, Θεόδωρος Παπαστάθης στα τύμπανα και Διονύσης Μακρής στο μπάσο.

Το ΘΕΡΟΣ εκτός από τα μέλη του, τα live, το πρώτο album με τίτλο «ΘΕΡΟΣ», το δεύτερο με τίτλο «Στον ορίζοντα καπνός», το τρίτο που κυκλοφορεί το καλοκαίρι, τα 5 CD με μουσική για παιδιά και για θέατρο έχει και μια διαδρομή 20 ετών. Στις παραστάσεις τους διακατέχονται έντονα από ανατρεπτική διάθεση, συνδυάζοντας το χιούμορ και την ατμόσφαιρα μιας παιδικής χαράς με τον καυστικό λόγο. Ο ήλιος, η θάλασσα, οι νάρκες του χειμώνα, το άνοιγμα του ματιού στον ορίζοντα, η πόλη, οι εξοχές, τα παιδιά, οι αποθήκες, οι φλογέρες και ό,τι φανταστούν είναι τα δομικά υλικά των εμφανίσεών τους.

Τετάρτη 15 και 29 Ιανουαρίου και 12 και 26 Φεβρουαρίου
Έναρξη 22:00
Μουσικό κουτί
Δεκελέων 32, Γκάζι (πλησίον μετρό Κεραμικός)
Τηλέφωνο κρατήσεων 6978613005 – 6980791417
Είσοδος 7 ευρώ για τους σκοπούς των ΕΝ.Π.ΑΝ
Μια δράση των ΕΝ.Π.ΑΝ