Το ΕΒΕΠ βραβεύει τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τιμητική διάκριση ως ελάχιστο δείγμα της μακράς και πολύτιμης προσφοράς της οικογένειας Λουμίδη στον κόσμο του Εμπορίου και του Επιχειρείν απένειμε το Ε.Β.Ε.Π. σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παραγωγικών φορέων του Πειραιά, η οποία έγινε στην αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ» του Μεγάρου του ΕΒΕΠ.

Οι παραγωγικοί φορείς του Πειραιά αποφάσισαν ομόφωνα να απονείμουν τιμητική διάκριση στην εταιρεία «Καφεκοπτεία Λουμίδη.» στο πρόσωπο του Προέδρου, κ. Άρη Λουμίδη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Άρης Λουμίδης ευχαρίστησε το Δ.Σ. του ΕΒΕΠ και όλους τους φορείς για την διάκριση προς τα Καφεκοπτεία Λουμίδη και συμπλήρωσε ότι φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από το πρώτο κατάστημα των Καφεκοπτείων Λουμίδη στον Πειραιά, στην οδό Ρετσίνα κάνοντας ταυτόχρονα μία ιστορική αναδρομή της οικογένειας και συγκεκριμένα των τριών αδερφών Λουμίδη από την Κάρυστο που ήρθαν στον Πειραιά και κατάφεραν με σκληρή δουλειά, θάρρος και τόλμη να ανοίξουν το πρώτο κατάστημα πώλησης φρεσκοκομμένου καφέ.

Τέλος, ο κ. Άρης Λουμίδης μίλησε με βεβαιότητα για τη θετική μελλοντική πορεία της επιχείρησης, η οποία έχει περάσει στα χέρια της τρίτης γενιάς Λουμίδη, καθώς και την αισιοδοξία του ότι το ελληνικό επιχειρείν και ειδικά του Πειραιά θα βρει το δρόμο του χαράζοντας νέα πορεία.
Πριν τη βράβευση προβλήθηκε ένα εταιρικό βίντεο, στο οποίο παρουσιάστηκε με συγκινησιακό τρόπο η διαδρομή ενός αιώνα της εταιρείας «Καφεκοπτεία Λουμίδη».

Σχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μια Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι, τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.
Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Φίλτρου, Espresso, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Ροφήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Καστοριά & Χαλκίδα.