Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής κοντά στο Σύλλογο «ΣΤΟΡΓΗ»

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής για τα Χριστούγεννα του 2020 προσέφερε είδη βασικής ανάγκης στον Ξενώνα του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ»

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουν στον Πρόεδρο, κύριο Νικόλαο Πέντζο και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, η κυρία Τίμη Μπακατσέλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ», και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη συνεχή στήριξη και την προσφορά του.

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής για τα Χριστούγεννα του 2020 προσέφερε είδη βασικής ανάγκης στα παιδιά και τους συνοδούς τους, οι οποίοι φιλοξενούνται στον Ξενώνα του Συλλόγου, στην περιοχή της Καλαμαριάς.

«Δράσεις και οι ενέργειες αγάπης και ανθρωπιάς στη δύσκολη αυτή περίοδο λόγω και της πανδημίας, μας γεμίζουν με αισιοδοξία, ελπίδα για τη θετική πορεία της κοινωνίας μας. Είμαστε ευγνώμονες που είστε δίπλα μας και στηρίζετε το έργο του συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ», έχοντας ως ανταμοιβή το χαμόγελο των θεραπευμένων παιδιών και των συνοδών τους.» αναφέρει η κυρία Τίμη Μπακατσέλου Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ».

Αξίζει να αναφερθεί πως και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» επιτελούν ένα σπουδαίο έργο προσφοράς, βοήθειας και αλληλεγγύης προς όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Με τις ενέργειες και τις δράσεις τους μοιράζουν μαθήματα αγάπης, ανθρωπιάς και κοινωνικής ευθύνης από τα οποία οφείλουμε όλοι μας να αντλήσουμε έμπνευση και να κάνουμε αυτές τις αξίες πρότυπο και της δικής μας ζωής.