Τζένη Γεωργιάδη: Σαρώνει με εκατομμύρια προβολών το «Κράτησέ με» και όχι μόνο…

Σε πελάγη ευτυχίας, πλέει η Τζένη Γεωργιάδη, αφού το πρόσφατο τραγούδι της, με τίτλο «Κράτησέ με», κέρδισε την αγάπη του κόσμου, έγινε viral στο Tik Tok, και αποτέλεσε ραδιοφωνικό hit.

H ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, κέρδισε το μουσικό στοίχημα, σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, και απόδειξη αυτού, το ότι, το «Κράτησέ με», μέσα σε μόλις δύο μήνες κυκλοφορίας, ξεπέρασε, τα 2.000.000 προβολές στο Youtube.

Παράλληλα, το «Κράτησέ με», έγινε viral και στο Τik Tok, με εκατοντάδες βίντεο, και τους χρήστες του διαδικτύου, να το ενσαρκώνουν, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, ενώ αποτέλεσε, το αγαπημένο hit, των μεγαλύτερων ραδιοφωνικών σταθμών, τόσο σε Αθήνα, όσο και στην Περιφέρεια, ανεβάζοντάς το,στις υψηλότερες θέσεις των charts.

H Tζένη Γεωργιάδη, με την επιτυχία του νέου της τραγουδιού, να αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό λιθαράκι, στην μουσική της προίκα, με τραγούδια που της εμπιστεύτηκαν, ο Στέφανος Κορκολής, η Ρεβέκκα Ρούσση, ο Κώστας Μηλιωτάκης, ο Βασίλης Δήμας και άλλοι δημιουργοί, κάνει μοναδικές live εμφανίσεις, σε στέκια της Αθήνας, όπου κερδίζει το χειροκρότημα.

Ούσα σε πυρετό δημιουργίας, και θέλοντας συνεχώς να μας χαρίζει, όμορφες μουσικές προτάσεις, μόλις ολοκλήρωσε και την οπτικοποίηση ενός special medley, που υμνεί το νησιώτικο τραγούδι, θέλοντας να τιμήσει την νησιώτικη καταγωγή της, αφού οι ρίζες της, κρατούν από την Τήνο, και θα το απολαύσουμε, την Κυριακή του Πάσχα, που θα ανέβει και στο Youtube!