Τζένη Γεωργιάδη: Για δύο μοναδικές live παραστάσεις στη μουσική σκηνή «Σφίγγα»

Τις Κυριακές 17 Απριλίου και 8 Μαΐου, η Τζένη Γεωργιάδη θα μας υποδεχθεί και θα μας συστηθεί, στη Μουσική Σκηνή «Σφίγγα».

Για πρώτη φορά θα μας παρουσιάσει τη δισκογραφική της πορεία, αλλά και σπουδαία τραγούδια, άλλων δημιουργών. Μια ιδιαίτερη τραγουδίστρια, που μαζί με την κιθάρα της και 4 καταξιωμένους μουσικούς, θα μας παρασύρουν, σε όμορφες, μουσικές διαδρομές.

Το κορίτσι, που κέρδισε την εμπιστοσύνη, μεγάλων δημιουργών, όπως οι,  (Κώστας Μηλιωτάκης, Ρεβέκκα Ρούσση, Στέφανος Κορκολής, Βασίλης Δήμας κ.ά.) αλλά και το κοινό, με τα αγαπημένα τραγούδια «Μην κλαις», «Έλα κοντά μου», «Αρχή», «Πάντα για εμάς καλοκαίρι», «Η Απορία μου» και με τη διασκευή  «Tu Es Foutu, μου υποσχέθηκες», με το αισιόδοξο χαμόγελό της και τον μοναδικό της τρόπο, θα μας περιμένει στη «Σφίγγα» ,για δύο σπουδαίες παραστάσεις.

Την επιμέλεια του προγράμματος, σε ένα μοναδικό μελωδικό live, με ώρα έναρξης στις 21.00,  συνυπογράφουν η Τζένη Γεωργιάδη και ο μαέστρος και πιανίστας Γιώργος Κονής. Μαζί τους στη σκηνή, οι Πάνος Κολοβός στην κιθάρα, Κώστας Αρσένης στο μπάσο και Θάνος Καλοδούκας στα ντραμς.

Για προπώληση εισιτηρίων και κρατήσεις, μέσω του Viva.gr στο (http://www.viva.gr/tickets/music/i-tzeni-georgiadi-sti-sfinga/)!