Τίνα Μιχαηλίδου: “Η πρωτόγνωρη κατάσταση σήμερα, είναι μια ευκαιρία για πολιτιστική επικοινωνία μέσω του διαδικτύου.” 

Η Relationship Blogger Τίνα Μιχαηλίδου “τοποθετείται” με τις απαντήσεις της, στο polismagazino.gr, για τον Κορονοϊό, την καραντίνα και την κανονικότητα.

Κοινωνία και υποχρεωτική καραντίνα. Ποια κατά τη γνώμη σας θα είναι η επόμενη ημέρα του «απεγκλωβισμού»; “Πιστεύω ότι θα είναι λίγο δύσκολα στην αρχή μέχρι να βρούμε ξανά τους ρυθμούς μας & να δούμε & τι μέτρα θα παρθούν ώστε να μην υπάρξουν κρούσματα. Όπως & να έχει θέλει πολύ προσοχή”.

Πολιτισμός και Κορωνιός. Άλλο ένα «χτύπημα» για τον πολιτισμό ή μια «ευκαιρία» για πολιτιστική επικοινωνία μέσω του διαδικτύου; “Από τη μια είναι χτύπημα, από την άλλη όμως είναι μια ευκαιρία για πολιτιστική επικοινωνία μέσω του διαδικτύου.”

Ο Τουρισμός, λόγω της θετικής εξέλιξης στη χώρα μας ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας, πιστεύετε ότι θα αυξηθεί ή θα πληγεί; “Προς το παρόν πιστεύω ότι θα πληγεί μιας & ακόμα δεν επιτρέπεται ο τουρισμός. Θέλω να πιστεύω πως αργότερα με τα κατάλληλα μέτρα που θα παρθούν θα μπορούμε να έχουμε πάλι τουρισμό στη χώρα μας”.

Ποια είναι τα σχέδια σας την επόμενη ημέρα της κανονικότητας; “Σίγουρα θέλω να δω & να αγκαλιάσω τους δικούς μου ανθρώπους που δεν έχω καταφέρει να το κάνω αυτό εδώ & πόσο καιρό & να επιστρέψω στην καθημερινότητά μου”.

Τίνα Α.Μιχαηλίδου 
Relationship Blogger