Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με το νέο Πρόεδρο και μέλη της διοικητικής επιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης είχε χθες συνάντηση στο Δημαρχείο, με τον νέο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Θεόδωρο Καπράλο, καθώς και με άλλα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Ευάγγελο Κορκίδη, τη Β΄ Αντιπρόεδρο κα Μαρία Πιττάκη και το Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Σωτηρίου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος και ο Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου κ. Ηλίας Σαλπέας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της πόλης που ενδιαφέρουν και τους εμπόρους του Πειραιά, καθώς και ζητήματα που έχουν σχέση με την τοπική αγορά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε : «Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον νέο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Θεόδωρο Καπράλο, καθώς και με άλλα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Συλλόγου  και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους.

Στον Πειραιά, έχω ξαναπεί, έχουμε κατακτήσει με όλους τους φορείς, ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφορές ένα σημαντικό επίπεδο συνεργασίας και συναντίληψης στα βασικά θέματα που απασχολούν την πόλη, γεγονός που αποτελεί προϋπόθεση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά έχουμε μια καλή και διαρκή συνεργασία, όπως και με όλους τους μεγάλους φορείς της πόλης, η οποία και θα συνεχιστεί».

www.piraeus.gov.gr