«Στηρίζουμε τον πολιτισμό, στηρίζουμε τους ανθρώπους του, συνεχίζουμε διαδικτυακά…»

20 διαδικτυακές δράσεις (live streaming) με τη συμμετοχή καλλιτεχνών κυρίως από την πόλη της Θεσσαλονίκης και από την περιφέρεια μας, θα διοργανωθούν από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα υλοποιηθούν μέσα από τη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο facebook. 

Έχετε τη δυνατότητα επίσης, να συνδεθείτε με το live streaming της κάθε εκδήλωσης και μέσα από την ιστοσελίδα www.kepo.gr. Έπειτα από την επιτυχημένη παρουσίαση της πρώτης θεματικής ενότητας που ήταν αφιερωμένη σε μουσικές από το θέατρο και τον Κινηματογράφο συνεχίζουμε με την δεύτερη ενότητα με θέμα:

«Μουσικοί της Πόλης παρουσιάζουν τη Νέα τους Δουλειά στο studio»

19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9μ.μ Το Σύμπαν του Νίκου Χρηστίδη, με λόγια και με νότες”

23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9μ.μ  “τ’ Αδύνατο” της Μαργαρίτας Λιτητάρη

27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9μ.μ  “Χαραυγή” – Γιάννης Κουλούσιας και το Μουσικό Πλήρωμα

31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9μ.μ  “This Town” με τους Ta Toy Boy

Στη δεύτερη αυτή ενότητα ξεκινάμε με τον Νίκο Χρηστίδη ο οποίος παρουσιάζει με ένα εξαμελές σχήμα, τη μουσική παράσταση «το Σύμπαν του Νίκου Χρηστίδη, με λόγια και με νότες». Στο τραγούδι ο Γιάννης Διονυσίου και η Ιωάννα Κουρκούδιαλου καθώς και ο Δημήτρης Μυστακίδης σε φιλική συμμετοχή.

Τραγούδια κυρίως από την προσωπική του δισκογραφία, δυναμικές ενορχηστρώσεις, χιούμορ, ιστορίες και αλληλεπίδραση με το κοινό. Συνεχίζουμε με δεύτερο σχήμα αυτό της Μαργαρίτας Λιτητάρη που με τους τρεις μουσικούς της, μας συστήνει την τελευταία της ολοκληρωμένη συνθετική δουλειά με τίτλο «τ’ Αδύνατο». Ένας κύκλος τραγουδιών σε στίχους και μουσική της Μαργαρίτας Λιτητάρη. Στη συνέχεια ακολουθεί ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γιάννης Κουλούσιας συνοδευόμενος από το Μουσικό του Πλήρωμα, ένα σχήμα από έμπειρους μουσικούς συνεργάτες με πολυετή καλλιτεχνική εμπειρία στο μουσικό στερέωμα. Το ρεπερτόριο θα αποτελείται από τα τραγούδια του επερχόμενου δίσκου “Χαραυγή” καθώς και άλλα.  

Η δεύτερη ενότητα ολοκληρώνεται με τους Ta Toy Boy οι οποίοι παίζουν ζωντανά κομμάτια από την προηγούμενη τους κυκλοφορία “This Town” (Make Me Happy Records,2019) καθώς και τα Dark Fantasy και Νew Day, Same Life από το καινούριο τους LP που θα κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς. 

Όλες οι διαδικτυακές δράσεις (live streaming) που θα παρουσιαστούν μέσα από την σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο facebook έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.