Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, Θέμης Αδαμαντίδης

Το Σάββατο 19 Ιουνίου η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, είναι αφιερωμένη στο μοναδικό Θέμη Αδαμαντίδη

Τον τραγουδιστή με την «τεράστια» φωνή και το μοναδικό ταλέντο, ο οποίος από το 1980, που άδραξε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ μέχρι σήμερα, βρίσκεται στην Καρδιά μας.

Βρίσκεται όμως και στην καρδιά των φίλων, συναδέλφων και συνεργατών του, οι οποίοι μας μίλησαν με τα πιο εγκωμιαστικά και ζεστά λόγια για το Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο σολίστας του μπουζουκιού, Θανάσης Πολυκανδριώτης εξέφρασε για μια ακόμη φορά το θαυμασμό του στον τραγουδιστή.

Στην ίδια ατμόσφαιρα και οι συνάδελφοί του Δημήτρης ΜπάσηςΧρήστος Μάστορας, Mιχάλης Κουινέλης (Stavento) και Σταμάτης Γονίδης.

Το Θέμη Αδαμαντίδη πλαισίωσαν στο πλατό, με την αγάπη και το ταλέντο τους και οι τραγουδιστές 

Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασιλική Ντάντα, Μαρία Καρλάκη, Γιάννης Τάσσιος, Τραϊάνα Ανανία, Χριστίνα Μηλιού, Κυριάκος Κυανός και Χριστίνα Θεωνά.

Πολύ ζεστό στιγμιότυπο μας χάρισε ο Άγγελος Διονυσίου, ο οποίος τραγούδησε επιτυχίες από την εποχή που οι δυο τους, νέα παιδιά, τραγουδούσαν με τον Στράτο και μοιράστηκε μαζί μας  προσωπικές τους ιστορίες.

Στο πλατό μας επίσης και οι ηθοποιοί Απόστολος Γκλέτσος, Κατερίνα Νικολοπούλου, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Σωτήρης Δούβρης, Μάνος Ζαχαράκος και Ιζαμπέλα Φούλοπ.

Ακόμη, η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη και οι παρουσιαστές Λάμπρος Κωνσταντάρας και Έλενα Κώνστα.

teaser https://we.tl/t-L4oNC9PBBI

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, Σάββατο 19 Ιουνίου στις 22:00, στην ΕΡΤ1

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου, Αλέξανδρος Καραμαλίκης

Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Στρατηγός

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση