Σήμερα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων θέλουμε να σας δείξουμε κάποια άλλα πρόσωπα, ζωγραφισμένα

Σήμερα θα σας πούμε μία διαφορετική καλημέρα.

Σήμερα θέλουμε να αποδείξουμε πως τα Ζώα μέσα στα μύρια οφέλη που δίνουν στον άνθρωπο γίνονται σαφώς και πηγή έμπνευσης για τη Τέχνη και τους δημιουργούς.

Σήμερα θα σας παραθέσουμε κάποια από τα εικαστικά έργα που έχουν φιλοξενηθεί αυτά τα 4 χρόνια στα Φεστιβάλ Τέχνης “Love the Strays” ανά την Ελλάδα από εκατοντάδες καλλιτέχνες που συμμετείχαν και αγκάλιασαν τα Αδέσποτα Ζώα και τον σκοπό!

Σήμερα θέλουμε πραγματικά να φωνάξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε πως τα Αδέσποτα Ζώα είναι δάσκαλοι μεγάλοι για όλους μας.

Σήμερα θέλουμε να σας δείξουμε πως όλοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί – δείτε την ποσότητα ζωοτροφών που έχει συγκεντρωθεί στις καλλιτεχνικές – φιλοζωικές μας δραστηριότητες και θα καταλάβετε πως συνεχώς όλοι μας πρέπει να αγρυπνούμε και να παρακινούμε τους διπλανούς μας για το αυτονόητο.

Και μην απορείτε γιατι γράφουμε με κεφαλαία το ΑΛΦΑ και το Ζήτα όταν αναφερόμαστε στα Αδέσποτα Ζώα. Ο Σεβασμός πάντα χρειάζεται κεφαλαία! https://www.facebook.com/groups/405901683526538/permalink/645574676225903/