Κυριάκος Μαριδάκης: Πρέσβης Καλής Θελήσεως της ΕΥ.ΘΥ.ΝΗ για την στήριξη απόρων με καρκίνο στο θυρεοειδή

“Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε όσοι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη ανεξαρτήτως Χρώματος, Φυλής, θρησκείας και Κοινωνικής τάξης να λάβουν, την απαραίτητη θεραπεία, ιατρική αγωγή και συμβουλευτικη στήριξη. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα χαμόγελο, μία ελπίδα ακόμα και την ίδια τη ζωή” Κυριάκος Μαριδάκης

Ο οικουμενικός Έλληνας πολιτισμού και ανθρωπισμού Κυριάκος Μαριδάκης με μία λιτή αλλά συνάμα συγκινητική δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φανερά συγκινημένος για την τιμητική του βράβευση, υποσχέθηκε ότι πάντα θα βρίσκεται κοντά σε όποιον έχει ανάγκη. 

“Μοιράζομαι με συγκίνηση μια ιδιαίτερη τιμή, λαμβάνοντας τον τίτλο του πρέσβη καλής θελήσεως της μη κερδοσκοπικής επιστημονικής εταιρίας ΕΥ. ΘΥ. ΝΗ από τον ιδρυτή και Πρόεδρο τον διακεκριμένο Δρ Σταύρο Τσιριγωτάκη, Γενικό διευθυντή της μονάδας του θυρεοειδούς στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ, για την στήριξη απόρων με καρκίνο στο θυρεοειδή, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες, ενημέρωση καθώς και δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες και στήριξη.

Η ανιδιοτελής προσφορά, η αγάπη και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο αποτελεί στη ζωή μου πρωτεύον στόχος, διότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα χαμόγελο, μία ελπίδα ακόμα και την ίδια τη ζωή.

Ο Ζαν-Ζακ Ρουσσώ υποστήριξε ότι η φροντίδα για τους συνανθρώπους μας, είναι το στοιχείο που προσδίδει σε όλους μας την ανθρώπινή μας διάσταση.

Κυριάκος Μαριδάκης 

Κυριάκος Μαριδάκης – Ε.Υ.ΘΥ.ΝΗ