Σάββατο 25 Ιουλίου – Les Au Revoir Live @ CAVO by Thea Thalassa

Κανάρι 1, Ν. Χηλή – Αλεξανδρούπολη | RSV: 25510.40330

Οι Les Au Revoir συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις και το Σάββατο 25 Ιούλιου θα επισκεφθούν το γνώριμο, αλλά ανανεωμένο CAVO by Thea Thalassa (Ν. Χηλή) στην Αλεξανδρούπολη για ένα μοναδικό live γεμάτο θετική ενέργεια και ρυθμό!

Το δημοφιλές συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη που όλη η Ελλάδα έχει αγαπήσει, σε αυτές τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις μας προσφέρουν ένα ιδιαίτερο μουσικό πέρασμα μέσα από τα δυο τους επιτυχημένα album RetroClock” και “Στους Πέντε Άνεμους”. Η δημιουργικότητα τους στις ζωντανές τους εμφανίσεις είναι απεριόριστη, προτείνοντας μας ένα ρεπερτόριο με “άρωμα Ελλάδος” που με ταξιδιάρικη διάθεση μας προτρέπει και σε ένα πέρασμα από τους πιο ενδιαφέροντες μουσικούς προορισμούς του χθες και του σήμερα ανά τον κόσμο! Μέσα από την δίκη τους μουσική χρόνομηχανή θα βιώσετε δυναμικές ερμηνείες, διαφορετικά στυλ και αστείρευτη ενέργεια που δεν πρέπει να τα χάσετε!

Σάββατο 25 Ιουλίου, μια ξεχωριστή βράδια με τους Les Au Revoir Live σε Bossa Nova, Swing και Lounge ρυθμούς στοCAVO by Thea Thalassa στην Αλεξανδρούπολη,που θα σας ταξιδέψουν σε τόπους εξωτικούς με φόντο το απέραντο γαλάζιο!

Και τώρα «Βγες» με ασφάλεια παρέα με τους Les Au Revoir!

Les Au Revoir – Βγες (New Single)

https://youtu.be/1JSs5RsMRlg

Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Panik Records

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – Programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Guest

Κώστας Κατσαρός (Τρομπέτα, Κρουστά)

Les Au Revoir Instagram:  https://www.instagram.com/les_au_revoir

Les Au Revoir Facebook page:  https://www.facebook.com/LesAuRevoir