Ραράκος Γεώργιος Θεόδωρος: “Η μουσική είναι το καλύτερο φάρμακο για τα συναισθήματά μας όποια και όπως είναι αυτά”

Ο Ραράκος Γεώργιος Θεόδωρος, Σόλο Τούμπα στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, τοποθετείται στις ερωτήσεις του polismagazino.gr

“Πιστεύω ότι όλα θα επανέλθουν κανονικα όπως τα ξέραμε και θα είμαστε πιο δυνατοί και πιο χαρούμενοι που καταφέραμε και βγήκαμε από όλο αυτό.”

Εγκλεισμός στο σπίτι. Πως διαχειρίζεστε το χρόνο σας; Ποια συναισθήματα σας διακατέχουν; Οπωσδήποτε τα συναισθήματα είναι κάπως ταλαιπωρημένα εννοείται πως μιλάω μεταφορικά. Ο καθένας μας πρέπει να βρει τους μηχανισμούς που θα τον βοηθήσουν να νιώσει καλύτερα και να καταπολεμήσει όσο καλύτερα μπορεί την κατάσταση που βιώνει. Πχ. σε εμένα λειτουργεί ο αθλητισμός τα χόμπι και οι μικρόκατασκευές. Και βέβαια η μουσική που είναι το καλύτερο φάρμακο για τα συναισθήματα μας όποια και όπως είναι αυτά!!!

Ακούμε συνεχώς για Βία. Ενδοοικογενειακή, εργασιακή, αθλητική, καλλιτεχνική… Εντυπωσιάζεστε από το συμβάν ή από τους πρωταγωνιστές; Εσείς έχετε υποστεί κάποια μορφή βίας; Δυστυχώς σε αυτό το βαθμό δεν περίμενα να συμβούν όλα αυτά. Ίσως η εποχή τούτη λόγω και της τεχνολογίας δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που έχουν νοσηρά συναισθήματα να εκμεταλλευτούν νέους ανθρώπους σε όλους τους τομείς. Παλαιότερα υπήρχε βέβαια η μορφή της καταπίεσης μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που βιώνουμε σήμερα.

Πιστεύετε στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου; Θα εμβολιαστείτε όταν έρθει η ώρα; Θέλω να πιστέψω ότι το εμβόλιο αφού περάσει από ολα τα πειραματικά στάδια θα γίνει ένα χρήσιμο οπλο για τον άνθρωπο.

Έχετε στερηθεί κάτι από τον εγκλεισμό σας στο σπίτι και εαν ναι, πως το αντιμετωπίσατε; Όπως ανεφερα παραπανω, αντιμετώπισα τον εγκλεισμο με διάφορα όπως αθλητισμός χόμπι και άλλα. Αυτό που μου λείπει είναι η πραγματική ζωντανή επαφή. Η παρέα…

Τηλεργασία και Αναστολή εργασιακών συμβάσεων. Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί την επόμενη ημέρα του απεγκλωβισμού μας στον εργασιακό χώρο; Πιστεύω οτι όλα θα επανέλθουν κανονικα όπως τα ξέραμε και θα είμαστε πιο δυνατοί και πιο χαρούμενοι που καταφέραμε και βγήκαμε από όλο αυτό. Και με μεγάλη εκτίμηση για πράγματα που δεν δίναμε σημασία…

Σας Ευχαριστω που με ακούσατε κι ελπίζω να πάνε όλα ανέλπιστα καλά!!!