ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2018 ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ 949

Με την υποστήριξη του The Mall Athens για 2η χρονιά!

Στηρίζουμε τα
ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ

O 2ος Ραδιομαραθώνιος του Ρυθμού 949 έρχεται από τους Mappes τον Δεκέμβριο, με την υποστήριξη του The Mall Athens!

Οι αγαπημένοι μας «Μappes», Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ιωάννα Λαϊου και Σταμάτης Din Dan Done θα το τολμήσουν για 2η συνεχόμενη χρονιά με μοναδικό στόχο τον φιλανθρωπικό σκοπό! Φέτος, στην παρέα τους θα βρεθεί και η Ράνια Κωστάκη!!

Η ομάδα των παραγωγών του Ρυθμού 949, θα βρεθούν και πάλι κλεισμένγ σε ένα στούντιο στον 3ο όροφο του The Mall Athens με νέα όμως δεδομένα! Από 4 άτομα που ήταν το 2017… φέτος θα είναι 5.5 και από 5 μέρες και νύχτες… φέτος θα είναι 6 μέρες & 6 νύχτες! Θα κοιμούνται, θα τρώνε και θα εκπέμπουν non-stop στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο μέσα στο The Mall Athens για έναν και μοναδικό σκοπό: Nα συγκεντρώσουν μέσα από τον αέρα του Ρυθμού 949, όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος!

Από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, ζωντανά στο The Mall Athens, μπορείτε να προσφέρετε 2€ στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ, και οι Μάππες θα μεταδώσουν όποιο τραγούδι ζητήσετε στον αέρα του Ρυθμού 949! Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καλύψει μέρος της διατροφής και τη μαθησιακής υποστήριξης για τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα.

Από τις 10/12 έως τις 21/12 στέλνουμε SMS τον τίτλο τραγουδιού και το όνομα μας, στο 19820 (χρέωση 2€ + ΦΠΑ + τέλη κινητής τηλεφωνίας)

Βρείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες στο www.rythmosfm.gr