Πρόσκληση Καλλιτεχνών στα “Art Awards #LOVE4ART” της Dreamteam στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

Dreamteam ανακοινώνει το νέο τρίμηνο multiactive project #LOVE4ART!

Το νέο project #LOVE4ART – είναι μια σπονδυλωτή διάδραση με τους καλλιτέχνες που ξεκινά στις 20 Οκτωβρίου ΄22 και κορυφώνεται με μια φαντασμαγορική εκδήλωση / έκθεση Τέχνης στις 6- 7- 8 Φεβρουαρίου 2023, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Η Dreamteam προάγει τον πολιτισμό και την Τέχνη με την διοργάνωση εκδηλώσεων και βασικό της κοινωνικό έργο είναι η προσφορά στα παιδιά το περιβάλλον και τα ζώα για έναν καλύτερο κόσμο.!

”… για ένα καλύτερο κόσμο ανακυκλώνουμε τα εναπομείναντα υφάσματα από την βιοτεχνία της μόδας και τους σχεδιαστές και δημιουργούμε ένα υφασμάτινο παιχνίδι το #oneiraki που το χαρίζουμε σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδιαίτερες συνθήκες για να τους δώσουμε χαρά και ελπίδα!”

Με πολλή χαρά, η ομάδα της Dreamteam δημιούργησε το multiactive project #LOVE4ART, που αποτελείται από τα Art Awards– τα Πανελλήνια βραβεία Εικαστικών Τεχνών και Φωτογραφίας και την αντίστοιχη έκθεση των έργων που θα συμμετάσχουν και το #LOVE4ART notebook – ένα καλλιτεχνικό notebook γεμάτο Τέχνη.

Η Dreamteam με γνώμονα, ότι οι καλλιτέχνες αξίζουν τα δικά τους μοναδικά βραβεία, για πρώτη φορά θεσπίζει έναν εικαστικό διαγωνισμό πανελλαδικής εμβέλειας, τα Art Awards, με κατηγορίες: ζωγραφική – γλυπτική – φωτογραφία – mixedmedia, με σκοπό την καταξίωση των καλλιτεχνών ανά κατηγορία. Η καλλιτεχνική δημιουργία ήρθε η ώρα να λάβει την αναγνώριση που της αξίζει, και για αυτό από τις 20 Οκτωβρίου ΄22 καλούμε τους καλλιτέχνες να δηλώσουν συμμετοχή με τις δημιουργίες τους. Το θέμα είναι ελεύθερο και οι συμμετοχές στο διαγωνισμό κλείνουν στις 25 Δεκέμβριου ΄22. Από τις 5 έως τις 31 Ιανουαρίου ΄23, τα έργα θα εκτίθενται και ηλεκτρονικά για να ψηφίσει και το κοινό, επιπλέον της κριτικής επιτροπής και στα εγκαίνια της έκθεσης των έργων στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών θα λάβει χώρα και η απονομή των βραβείων. Ήρθε η ώρα για το βραβείο που αξίζεις, ανέδειξε την Τέχνη σου και κατάκτησέ το!

Η διάδραση συνεχίζεται με το #LOVE4ART notebook, ένα καλλιτεχνικό notebook γεμάτο Τέχνη που στόχο έχει, να κάνει την Τέχνη κομμάτι της καθημερινότητας μας. Σε αυτό το notebook ανάμεσα στις σελίδες του οι καλλιτέχνες έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν έργα τους. Στην πρώτη έκδοση θα εκτεθούν έργα 20 καλλιτεχνών. Μπορείς και εσύ να φτιάξεις την ημέρα κάποιου ανθρώπου, με τα έργα σου!

Για όλες τις σχετικές πληροφορίες πατήστε το link που ακολουθεί και λάβετε το ενημερωτικό media kit με όλες τις λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής! 

Να θυμάστε, πως όσες οι συμμετοχές, τόσα και τα #oneirakia, που θα δώσουν χαρά σε παιδιά! Ας γεμίσουμε λοιπόν τον κόσμο χαρά και ελπίδα!

LINK ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ):

https://forms.gle/v5VVxsNW4i5shnJj6

Τηλέφωνα επικοινωνίας για εκδήλωση ενδιαφέροντος και πληροφορίες: 6985015875 – 6989283000 καθημερινά από 12:00 έως 20:00

#dreamteam #giaenankaliterokosmo #love4art #artawards #oneiraki

facebook & instagram: Dreamteam.org.gr

www.Dreamteam.org.gr