Ποια μοντέλα του GNTM είδαμε στο κομμωτήριο του Βασίλη Διαμαντόπουλου;

Ο έμπειρος hair stylist Βασίλης Διαμαντόπουλος επί το έργον

Στο φετινό Make Over του GNTM ομολογουμένως είδαμε μεγάλες αλλαγές από τον έμπειρο κομμωτή Βασίλη Διαμαντόπουλο και την ομάδα του, τόσο στο κούρεμα όσο και στο χρώμα των παικτών.

Ειρήνη Μητράκου και Κωνσταντίνος Τσεντολίνι μετά την επίσκεψη στο κομμωτήριο του έμπειρου Βασίλη Διαμαντόπουλου

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του GNTM που γίνεται τόση μεγάλη συζήτηση για τις μεταμορφώσεις των μοντέλων ενώ, είδαμε κάποιους από τους ίδιους τους παίκτες, να κλαίνε απαρηγόρητοι.

Κωνσταντίνος Τσεντολίνι
με μαλλιά που φέρουν την υπογραφή του κομμωτή Βασίλη Διαμαντόπουλου

Ο λόγος για την Ειρήνη Μητράκου και την Λία Chuzdhan που έκοψαν αρκετά κοντά τα μαλλιά τους και η αλλαγή ήταν μεγάλη. Μεγάλες αλλαγές από την μεριά των αγοριών ήταν και αυτή του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι, του Edward και του Ηρακλή, μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται από τα socialmedia των παικτών,αρκετοί επισκέφθηκαν από μόνοι τους το κομμωτήριο του Βασίλη Διαμαντόπουλου στην Κηφισιά, με την επιθυμία να διατηρήσουν το ίδιο look που τους είχε κάνει κάποιους μήνες πριν, όταν γυρίστηκε το επεισόδιο που είδαμε όλοι στις οθόνες μας. Μάλιστα, αυτή τη φορά, έδειχναν να απολαμβάνουν το κούρεμά τους περισσότερο από ποτέ, υιοθετώντας όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, πλήρως, τη νέα τους εικόνα.

Ειρήνη Μητράκου
με νέο hair styling από τον έμπειρο
Βασίλη Διαμαντόπουλο

Η Ειρήνη, ενθουσιασμένη, έγραψε σχόλιο στο Instagram για την ομάδα κομμωτών που την περιποιήθηκε “Σας αγαπώ”.

Πληροφορίες λένε ότι η Ειρήνη Μητράκου και ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι ήδη έχουν δεχθεί προτάσεις από τα τρία σπουδαιότερα πρακτορεία μοντέλων και τώρα βρίσκονται σε διαδικασία συζητήσεων οι οποίες θα ολοκληρωθούν στα μέσα του Νοέμβρη.