Ποια αγαπημένη τραγουδίστρια συναντήσαμε σε εστιατόριο των βορείων προαστίων;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησε τον καλό της φίλο Παντελή Καναράκη και τον επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη στο Cash Restaurant Bar στο Κεφαλάρι.

Το Cash έχει ανοίξει τις πόρτες του, φέρνοντας μαζί του αγαπημένες αναμνήσεις και ταυτόχρονα προσφέροντας μας μία σύνθεση εμπειριών, σε μία νέα ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης.

Ο ανανεωμένος χώρος του Cash υποδέχεται τον κόσμο στους δύο ορόφους του εμβληματικού νεοκλασικού στο Κεφαλάρι με ανανεωμένο ύφος και διάθεση. Στον πρώτο όροφο, μέσα από έναν εντυπωσιακό χώρο υποδοχής, εκεί όπου η ζεστή πολυτέλεια από το κόκκινο βελούδο συναντά τις ακτίνες φωτός των επιβλητικών πολυελέων, το κόκκινο δωμάτιο του εστιατορίου -Cash Red room- κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Από το Cash Red room, δεν θα μπορούσε να λείπει η live μουσική, που παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το φαγητό και το ποτό.

Όλες οι παραπάνω εικόνες, μαζί με φιλικά πρόσωπα, έντονα συναισθήματα και μοναδική ατμόσφαιρα, ξετυλίγονται στους 2 ορόφους του νεοκλασικού. Η ανανεωμένη εποχή για τη διασκέδαση έχει σημάνει στα βόρεια της πόλης με το Cash Restaurant Bar να μας μεταφέρει σε μία σύγχρονη εκδοχή της παλιάς αγαπημένης διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 212100 4772, 6932 194422

Facebook http://CashRestaurantBar

Instagram http://cash_athens