Πηνελόπη Χαλκιά: “Κανείς δεν σέβεται τον Πολιτισμό παρά μόνο οι Καλλιτέχνες και όσοι τον αγαπούν και τον υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια”

Η Πηνελόπη Χαλκιά, Ηθοποιός τοποθετείται στο polismagazino.gr για το Lockdown, τον πολιτισμό, το φόβο, την απώλεια, την υποχρεωτική μάσκα και το άγνωστο αύριο.

“Το αντίδοτό μου: Θετικές σκέψεις, χαμόγελα και δημιουργικές στιγμές ώστε να μην αδρανήσει και το μυαλό μας”

Γενικό Lockdown: Αναγκαίο ή όχι; Αναγκαίο κακό δυστυχώς.

Πολιτισμός: στη χώρα που γεννήθηκε ποιο είναι το μέλλον του; Δυσοίωνο γιατί κανείς δεν τον σέβεται, μονο οι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ μπορεί να τον σώσουν.

Αγκαλιάζω: μία λέξη ή κάτι πιο σημαντικό σήμερα; Πολύ πιο σημαντικό απο μια λέξη αγκαλιάζω= κρατάω ακόμα ζωντανή την επαφή.

Φόβος – Απώλεια: υπάρχουν ως σκέψεις στην καθημερινότητά σας; Καθημερινά γιατί έχουν φροντίσει να μας τον σπέρνουν με κάθε ευκαιρία.

Μάσκα: ήρθε για να μείνει; Δυστυχώς!!!

Καλλιτέχνης: “υπάρχει ελπίς” επιβίωσης για το αύριο; Πολύ δύσκολα με τον πόλεμο που μας κανουν.

Μουσεία, Gallery, Θέατρα, Μουσικές Σκηνές: Ανοιχτά, κλειστά, με λίγα άτομα ή με κανονική λειτουργία; Τι προτείνετε; Ανοιχτά φυσικά, με όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Ποιο είναι το δικό σας αντίδοτο στο άγνωστο αύριο; Θετικές σκέψεις, χαμόγελα και δημιουργικές στιγμές ώστε να μην αδρανήσει και το μυαλό μας.

Ένα μήνυμά σας για τους αναγνώστες του polismagazino.gr; Όσο διαρκεί αυτή η κατασταση αναθεωρηστε, ζηστε στιγμές με δικούς σας ανθρώπους κάντε πραγματα που σας ευχαριστούν για να βγείτε αλώβητοι απο όλη αυτήν την κατασταση.