Πασχαλινά χαμόγελα και αισιοδοξία στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τα παιδιά και τους γονείς τους

Με χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας πλημμύρισε η Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», κατά τη διάρκεια της μικρής γιορτής που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από το Πάσχα, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023.

Όμορφες χειροτεχνίες προσέφεραν τα παιδιά στην Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Οι μικροί ασθενείς μαζί με τους γονείς τους, και τον Διοικητή των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριο Μανώλη Παπασάββα, υποδέχτηκαν την Πρόεδρο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη προσφέροντάς της πασχαλινές χειροτεχνίες και δημιουργίες, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να της εκφράσουν την αγάπη τους.

Χαμόγελα χαράς πλημμύρισαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Η κυρία Βαρδινογιάννη συγκινημένη ευχαρίστησε τα παιδιά και γονείς τους, λέγοντάς τους πως οι χειροτεχνίες αυτές είναι το πιο πολύτιμο δώρο: «Αυτές οι όμορφες χειροτεχνίες που φτιάξατε με όλη σας την αγάπη είναι το πιο όμορφο δώρο και σας ευχαριστώ!  Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα και του χρόνου αυτή την ημέρα να είστε όλοι γεροί στα σπίτια σας!  Εγώ είμαι πάντα στο πλευρό σας!».

Όμορφες χειροτεχνίες προσέφεραν τα παιδιά στην Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Στη συνέχεια, η κυρία Βαρδινογιάννη προσέφερε πασχαλινά δώρα σε όλα τα παιδιά που αυτές τις Άγιες Ημέρες νοσηλεύονται, ενώ συνομίλησε με τους γονείς τους και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας των παιδιών.

Στη συνέχεια, η κυρία Βαρδινογιάννη συνομίλησε με εκπροσώπους του νοσηλευτικού προσωπικού, του προσωπικού φύλαξης και του προσωπικού καθαριότητας της Μονάδας, τους ευχήθηκε για το Πάσχα και θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την προσφορά και τον αγώνα τους στο πλευρό των παιδιών, συμβολικά τους παρέδωσε δωροκάρτες για την αγορά αγαθών για το πασχαλινό τραπέζι, όπως κάνει κάθε χρόνο.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Μανώλης Παπασάββας με εκπροσώπους των εργαζομένων της Μονάδας

Οι εκπρόσωποι της Μονάδας την ευχαρίστησαν θερμά για τη διαχρονική στήριξη και προσφορά της: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Βαρδινογιάννη για όλα όσα προσφέρει στην Μονάδα, στα παιδιά στους γονείς και στους εργαζομένους.  Η στήριξή της από την αρχή της λειτουργίας της Μονάδας μέχρι σήμερα είναι η δύναμή μας στον αγώνα για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου. Καλό Πάσχα σε όλους!» είπε ο κύριος Παπασάββας.

Χαμόγελα χαράς πλημμύρισαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των εργαζομένων στην κυρία Βαρδινογιάννη, η οποία είναι πάντοτε στο πλευρό μας, στηρίζοντας την προσπάθεια μας για τα παιδιά με καρκίνο. Καλό Πάσχα!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τομεάρχης της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων κυρία Αλεξάνδρα Παπασαραντοπούλου.

By STUDIO PANOULIS https://www.panoulis.gr/index.php