Παρουσίαση βιβλίου «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή»


IANOS | Σταδίου 24, Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον “ΙΑΝΟ” η παρουσίαση του βιβλίου του Dr. Δημήτρη Γρηγοράκη. «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή»

Ένα μοναδικό βιωματικό σύγγραμμα 450 σελίδων, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Τόσο για το βιβλίο «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή», όσο και για τον συγγραφέα μίλησαν οι Δρ. Θάνος Ασκητής,  Νευρολόγος – Ψυχίατρος, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας, Δρ. Παρή Ράπτη,  Ιατρός Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος,  Ντίνα Νικολάου, Διακεκριμένη Σεφ – Συγγραφέας και η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα.
Πιο συγκεκριμένα, όλοι αναφέρθηκαν στην επίπτωση των αυτοάνοσων νοσημάτων, τα οποία αποτελούν τη σύγχρονη μάστιγα της εποχής μας, αλλά και στο σπουδαίο ρόλο της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής στην περιεκτική αντιμετώπιση των διαταραχών αυτών. Συμφώνησαν δε, ότι το βιβλίο «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή» μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο οδηγό διαχείρισης των αυτοάνοσων παθήσεων.

Τέλος, τόνισαν και τη μακροχρόνια συμβολή του συγγραφέα Dr. Δημήτρη Γρηγοράκη στην προαγωγή της επιστήμης της διατροφής και διαιτολογίας.
Στην εκδήλωση, χαλαρό τόνο προσέθεσαν μουσικά ακούσματα τα οποία ερμηνεύτηκαν εξαιρετικά από την μέτζο – σοπράνο Ανδρονίκη Σκουλά με τη συνοδεία του Διονυσίου Βούλγαρη στο Πιάνο.
Ο συγγραφέας υποδέχτηκε θερμά το πολυπληθές κοινό που παρέστη στην εκδήλωση. Η παρουσίαση έκλεισε σε ευχάριστο και οικείο κλίμα ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών στα πεδία αναφοράς του βιβλίου.