“Παλμός”

Η Κέλλυ Κουνάκη, έπειτα από τις επίσημες κυκλοφορίες της “Σ’ το είπα” και “Το προξενιό” που κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία της, επιστρέφει δυναμικά σε πιο έντεχνους-ροκ ρυθμούς αυτή τη φορά.
Μέσω της νέας της στέγης “ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΗΧΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ”, μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο “Παλμός” που έχει ως σκοπό να μας συμπαρασύρει στους δικούς της μουσικούς χτύπους. Έχοντας στις αποσκευές της διακρίσεις τόσο στο ελληνικό μουσικό στερέωμα όσο και σε πιο διεθνή μονοπάτια, έρχεται για να μείνει.
Η Κέλλυ, πέρα από τις συμμετοχές της σε διάφορα φεστιβάλ εντός κι εκτός Ελλάδας, μετράει σημαντικές συμπράξεις και συνεργασίες με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως την Βίκυ Μοσχολιού, την Λίτσα Διαμάντη, τον Μάνο Ξυδούς των Πυξ–Λαξ, τον συνθέτη Σπύρο Παπαβασιλείου, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Αντώνη Καλογιάννη, τον Κώστα Μακεδόνα. Σημαντική είναι η συμβολή των δασκάλων–μεντόρων της, Στέλλας Μακρυγιάννη και της κορυφαίας Άννας Διαμαντοπούλου.
Τη νέα της δημιουργία υπογράφει για άλλη μια φορά το δοκιμασμένο δίδυμο της Καλλιόπης Ηλιοπούλου στην σύνθεση και του Δημήτρη Διπλάρα στην ενορχήστρωση, ενώ την παρέα συμπληρώνει ο νέος και ταλαντούχος στιχουργός, Γιάννης Θεοχάρης.