Παιδική Παράσταση “Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο” στη Θεσσαλονίκη

Ο “Καραγκιόζης στο ωδείο” την Τρίτη 9 Αυγούστου στην δυτική πλευρά της Θεσ/νίκης στο Αναψυκτήριο ΜΙΜΟΖΑ.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος είναι γνωστός για την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του.Φέτος το Χειμώνα λοιπόν παίρνει θέση πίσω από τον μπερντέ και στήνει το δικό του Θίασο Σκιών με ένα εξίσου πληθωρικό και σαρωτικό λαϊκό ήρωα: Τον Καραγκιόζη!

Στην παράσταση: «Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο», ο Καραγκιόζης καλείται να στήσει –τι άλλο;– ένα Ωδείο και ο Αλκιβιάδης βρίσκει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα μουσικά όργανα μέσα από τους αγαπημένους ήρωες της λαϊκής μας παράδοσης με ζωντανή μουσική και φρέσκια ματιά.

Ο μπάρμπα-Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Νιόνιος, ο Σταύρακας και τα Κολλητήρια, όλοι θέλουν να συμμετέχουν και να διδάξουν κι αυτοί στο ασυνήθιστο αυτό Ωδείο καταλήγοντας να τραγουδάνε όλοι μαζί: παιδιά, γονείς και φιγούρες σαν μια παρέα.

H Παράσταση είναι για 3 εώς 103 ετών.

Συντελεστές:

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Ζωντανή Μουσική: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος

Μουσική Επιμέλεια: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Φωτογραφίες: Αγγελική Κοκκοβέ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 50′

Αναψυκτήριο ΜΙΜΟΖΑ (Διός 52 με Λαγκαδά, περιοχή Αμπελοκήπων, τηλ. 6949239864)

Εισητήρια προπωλούνται στο viva: https://www.viva.gr/tickets/theater/o-karagkiozis-sto-odeio/

Έναρξη 20:30 – Γενική είσοδος 6 ευρώ.

https://facebook.com/events/s/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CE%BF%CE%B6%CE%B7%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%89%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CE%B1/394175256118190/