Ο Richard Orlinski ήρθε στην Αθήνα για να γνωρίσει τους συλλέκτες των έργων του

Ένα μοναδικό γεγονός πραγματοποιήθηκε στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Κολωνάκι.

Ο κορυφαίος σύγχρονος Γάλλος καλλιτέχνης Richard Orlinski ήρθε στην Αθήνα, καθώς θέλησε να γνωρίσει τους συλλέκτες που έχουν δικά του γλυπτά έργα στη χώρα μας.

Το event διοργάνωσε η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, η οποία έχει και την αποκλειστική συνεργασία με τον Richard Orlinski για την Ελλάδα. 

Ανάμεσα στις εντυπωσιακές γλυπτές δημιουργίες του που φέρουν τον τίτλο Born Wild, τα άγρια μοναδικά ζώα του σε έντονους χρωματισμούς, ο Richard Orlinski χαμογελαστός και πολύ φιλικός, συνομίλησε με τους συλλέκτες του για τη δουλειά του και τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα από αυτή.

Με περιβαλλοντικές ανησυχίες ο Orlinski θέλει να ευαισθητοποιήσει το κοινό στη διάσωση του πλανήτη και των άγριων ζώων, που κινδυνεύουν με εξαφάνιση: «Η τέχνη και η ομορφιά μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και τη βία σ’ ένα θετικό συναίσθημα», λέει ο ίδιος, θέλοντας να ενθαρρύνει την ελευθερία του πνεύματος, που οδηγεί στην ευτυχία.

Τους συλλέκτες των έργων του Richard Orlinski υποδέχτηκαν στην γκαλερί στο Κολωνάκι, ο Βαγγέλης με τη Μαρίνα Καποπούλου μαζί με τα δύο παιδιά τους τον Γρηγόρη και τη Νίκη. Ήταν μια μοναδική βραδιά για εκείνους που έχουν κάνει μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς τους το έργο του Richard Orlinski.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και οι: Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Αντώνης Ρέμος.

Και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι!