Ο Aνδρόνικος στη Σφίγγα

Guest: Ματθίλδη Μαγγίρα 

Πέμπτη 27 Απριλίου 

Με μια διαφορετική μουσική πρόταση, έρχεται ο Ανδρόνικος στη μουσική σκηνή Σφίγγα, την Πέμπτη 27 Απριλίου. 

Μια βραδιά που και μόνο η παρουσία της Ματθίλδης Μαγγίρα εγγυάται ότι θα είναι συναρπαστική, απρόβλεπτη και κεφάτη, μια που η ταλαντούχα Ματθίλδη θα παρουσιάσει μικρούς χιουμοριστικούς μονολόγους και σκετς και φυσικά θα τραγουδήσει με την καρδιά της. 

Το χιούμορ είναι άλλωστε από τα βασικά συστατικά των παραστάσεων και του χαρακτήρα του Ανδρόνικου, μαζί με τις θεατρικές καταβολές του αλλά και την αγάπη του για δυνατές μπαλάντες, αγαπημένα ποπ κομμάτια του παρελθόντος αλλά και κάποια ελαφρολαικά που αυτή τη φορά θα είναι ακόμα  περισσότερα.

Στην μέχρι τώρα πορεία του ο Ανδρόνικος συνεργάστηκε με σπουδαίους δημιουργούς όπως τον Στέφανο Κορκολή, τον Αντώνη Μιτζέλο, την Πέννυ Μπαλτατζή, τον Γιάννη Σπανό, τον Γιώργο Χατζηνάσιο, τον Κώστα Χατζή, τον Λάκη Παπαδόπουλο, την Ευσταθία και άλλους. 
Σε αυτή τη σημαντική λίστα προστέθηκαν πρόσφατα και οι Arcade, η γνωστή συνθετική ομάδα των μεγάλων επιτυχών, που του έγραψαν τη δυναμική ρυθμική μπαλάντα “Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι”, που ήδη έχει ξεχωρίσει.

Mαζί του οι μουσικoί: Γιώργος Πανταζής ηλεκτρικό πιάνο, Κώστας Χατζόπουλος ηλεκτρική κιθάρα, Μάριος Μαρνελάκης  ηλεκτρικό μπάσο, Χρήστος Μούχλιας τύμπανα, Χρήστος Βότσης μπουζούκι. 


Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr – sfiga.gr
Είσοδος: 10 ευρώ 


Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149
[email protected]