Παρατείνεται η ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στη ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα NEW SCHOOL μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς

Για μαθητές δημοτικού & γυμνασίου

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των ημερών και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, ιδιαιτέρως στην εκπαιδευτική κοινότητα, η ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα NEW SCHOOL έχει σταθεί δίπλα στους μαθητές και στους γονείς από την έναρξη της διακοπής της λειτουργίας των σχολείων, προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο σύνολο των μαθημάτων της. Μια προσφορά που παρατείνεται μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς!

Τα ψηφιακά βιβλία του New School, δημοτικού και γυμνασίου, στηρίζονται στο αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, εμπλουτισμένα με: διαδραστικές ασκήσεις, οπτικοακουστικό υλικό (animation, videos, τραγούδια, έργα τέχνης, φωτογραφίες, σκίτσα, interactive videos), τρισδιάστατες ψηφιακές αναπαραστάσεις, τεστ γνώσεων, παιχνίδια (σταυρόλεξα, κάρτες μνήμης, puzzle κ.α), χρονολόγια, έρευνες, δραστηριοτήτες παραγωγής λόγου και διαλόγους με τη μορφή chat.

Μια ανεξάντλητη δεξαμενή γνώσης, μέσα από την οποία οι μαθητές μαθαίνουν να ερευνούν και να χρησιμοποιούν σωστά τις πηγές μάθησης, να ανακαλύπτουν τη γνώση βιωματικά και να εφαρμόζουν δημιουργικά τις γνώσεις στη ζωή τους και στις σχέσεις τους, συνθέτοντας κριτικά τις εμπειρίες τους.

Ταυτόχρονα οι γονείς εύκολα και γρήγορα μπορούν να μπουν στο πνεύμα της μαθησιακής διαδικασίας, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη γνώση των αντικειμένων, με αποτέλεσμα η βοήθεια στο διάβασμα του παιδιού να γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

Τέλος, στους εκπαιδευτικούς παρέχει χρήσιμα εργαλεία και πληθώρα σύγχρονου εκπαιδευτικού υλικού, προκειμένου να διαμορφώσουν και να αναπτύξουν την τηλεκπαίδευση.

Σε όποιο/α μαθήματα επιθυμείτε επιλέξτε τη 15νθήμερη Δωρεάν συνδρομή και αυτή θα παραμείνει ενεργή μέχρι τέλος της σχολικής χρονιάς
(https://newschool.gr/lessons/). Παράλληλα η πλατφόρμα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο υλικό και καινούρια ψηφιακά μαθήματα.

Το New School, υλοποιείται σε συνεργασία με το Εργαστήριο Βιοοικονομίας, Κυκλικής Οικονομίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, παρέχοντας υψηλής ποιότητας εκπαίδευση!

New School – Promo Video

https://www.youtube.com/watch?v=MpdtP4Lbcy4

Πλατφόρμα: https://newschool.gr

Σχετικοί σύνδεσμοι

https://www.facebook.com/newschool.gr/

https://www.youtube.com/channel/

Για περισσότερες πληροφορίες: Γιώργος Χριστάκος: [email protected], τηλ. 6932 232770