Ο Τέο Δερμπόκης επιστρέφει με το δυναμικό single “Να ‘ξερα τι σκεφτόσουνα”

Ο Τέο Δερμπόκης επιστρέφει με ένα δυναμικό single που αναμένεται να ακουστεί πολύ φέτος το καλοκαίρι. Ο τίτλος του αινιγματικός, θυμίζει μια φράση που έχουμε όλες και όλοι πει: “Να ‘ξερα τι σκεφτόσουνα”

Αυτή η νέα κυκλοφορία σημαδεύει την δισκογραφική επιστροφή του ταλαντούχου Τέο Δερμπόκη, με μουσική και στίχο υπογεγραμμένα από τον ίδιο.

Μετά από μια σειρά επιτυχιών όπως το “Έτσι είναι η ζωή καρδιά μου”, “Με πυξίδα την καρδιά” και “Τώρα που έμαθα”, ο αισθαντικός καλλιτέχνης επιστρέφει με ένα τραγούδι για την προδοσία και τον χωρισμό.

“Να’ ξερα τι σκεφτόσουνα

Όταν με φιλούσες

Κι όταν ορκιζόσουνα

Πόσο με αγαπούσες”

Με στίχους που μένουν στο μυαλό, ο ερμηνευτής ξεσπά μέσα από τη μουσική του και αναρωτιέται αν πραγματικά αγαπήθηκε από τη σύντροφό του. Ένας χωρισμός λόγω δειλού εγωισμού που διέλυσε τα πάντα τον βασανίζει και το μοιράζεται με τους ακροατές του με το πάθος και την αισθαντικότητα που τον διακρίνει.

Το “Να’ ξερα τι σκεφτόσουνα” σε μουσική και στίχους του Τέο Δερμπόκη κυκλοφορεί σε όλες τις πλατφόρμες δωρεάν και μπορείτε να το ακούσετε στο Spotify και στο Apple Music.

Δείτε το βίντεο κλιπ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=t9wWiHS_BcI&ab_channel=TeoDerbokis

Μουσική – Στίχοι: Τέο Δερμπόκης

Ενορχήστρωση – Προγραμματισμός: Γιώργος Γαλανός

Πλήκτρα: Γιώργος Γαλανός 

Κιθάρες: Φοίβος Ζαχαρόπουλος

Βιολί: Φώτης Ζανελάρης

Η μίξη και το Mastering έγιναν στο Studio BLUE από τον Γιώργο Γαλανό ενώ η ηχογράφηση φωνής έγινε στο στούντιο Shellac Recordings με ηχολήπτη τον Κωνσταντίνο Φραγκόπουλο

Επιμέλεια Βίντεο: Βασίλης Αθανασιάδης

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη:

Ο Τέο Δερμπόκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Παθιασμένος με τη μουσική από μικρό παιδί, κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά πριν από δύο χρόνια με το “Έτσι είναι η ζωή καρδιά μου” που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησαν τα τραγούδια “Με πυξίδα την καρδιά” και “Τώρα που έμαθα” την ίδια χρονιά, ενώ κυκλοφόρησε και lounge μουσικές σαν ΤÉO. Φέτος, επιστρέφει δυναμικά με το νέο του τραγούδι “Να ‘ξερα τι σκεφτόσουνα” που αναμένεται να είναι η επιτυχία του καλοκαιριού. Μπορείτε να βρείτε τον Τέο στο Youtube και το Spotify.